Szerelmek Cabóban: ajándék háttérképek a melodrámáról

Befejező részeit követhetjük nyomon hazánkban a Cabo (Szerelmek Cabóban) című telenovellának, ennek okán pedig egy csokor ajándék háttérképpel készültünk nektek.


Az elmúlt időszakban a leglátogatottabb telenovella nálunk a Cabo (Szerelmek Cabóban) volt, emellett sok pozitív kommentet is olvasunk róla, sokan szeretitek a melodrámát, melyet a Max4 vetít minden hétköznap 19 órától. José Alberto Castro 2022-es telenovellájának vetítése azonban a végéhez közeledik hazánkban, már csupán 5 rész van csak hátra a novellából. Mindezek okán, ma hoztunk nektek egy csokor ajándék háttérképet a Bárbara de Regil és Matías Novoa főszereplésével készült melodrámáról, melyeket akár beállíthatjátok számítógépetek háttérképének is.

A háttérképek 1920x1080 pixel felbontásban készültek, ami a Full HD felbontásnak felel meg, az alábbiakban pedig láthatjátok is őket. Ha le szeretnétek tölteni őket, akkor kattintsatok a képre, hogy megjelenjen nagyobb méretben, majd ekkor jobb egérgomb lenyomása után a Kép mentése másként opciót választva tudjátok lementeni a számítógépetekre a képeket, majd azon be tudjátok azokat állítani asztali háttérképnek.



























A képeket nektek készítettük, személyes használatra, ha azonban az interneten megosztjátok őket, ne felejtsetek el forrásként megjelölni minket vagy a teljes posztot osszátok meg.

Örültök a képeknek? Ki a kedvenc karakterek a novellában? Mit vártok a befejező részektől?


Megjegyzések

  1. Aki egyre szimpatikusabb az Miguel Cantu karaktere és persze még a két cimbora... imádom őket!

    VálaszTörlés
  2. És végül de nem utolsósorban a bölcs Hugó.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése