Nadie como tú: befejeződött Mexikóban

Fél év után véget ért Mexikóban Ignacio Sada telenovellája, a Nadie como tú, melynek főszereplőit Karla Esquivel és Brandon Peniche alakítottak.


Ximena és Salvador szerelmi történetére pont került január 28-án, vasárnap, amikor is 121. részével befejeződött a TelevisaUnivision telenovellája, a Nadie como tú, melyet Ignacio Sada Madero producer készített, akitől olyan novellákat láthattunk hazánkban is, mint az Un refugio para el amor (Menekülés a szerelembe), a Simplemente María (María) vagy a Sin tu mirada (Pillantásod nélkül). A telenovella, mely egy portugál történet feldolgozásaként készült, augusztus 14-én vette kezdetét a mexikói Las Estrellas 16:30-as sávjában, ahol egészen mostanáig futott. A hagyományos, vidéken játszódó melodráma, mely betekintést mutatott Mexikó tradicionális itala, a mezcal készítésébe, a főhősnőként debütáló Karla Esquivel és Brandon Peniche főszereplésével készült, akik nagyszerű párost alkottak, a közönség nagyon szerette őket, csupa pozitív kommentet lehet olvasni róluk.

Karla Esquivel és Brandon Peniche, a telenovella főszereplői

Az árulásokkal, bosszúvággyal és természetesen szerelemmel teli melodráma vasárnap fejeződött be, mely mostanában nem túl gyakori a Las Estrellas-on, így összesen 121 részes lett. A családias, kellemes hangulatú telenovella szereposztását olyan színészek erősítették, mint Eduardo Santamarina, Diego Olivera, Alejandra Barros, Elizabeth Álvarez, Irina Baeva, Daniela Álvarez, Ramsés Alemán, Carlos Speitzer, Marco Méndez, Iván Arana és Paty Díaz.

Nézettségét tekintve átlagban 2,25 milliót hozott, melyen meglátszik a tavalyi év végén megfigyelt általános nézettség-csökkenés, azonban összességében jól teljesített, ugyanis szinte csak pozitív kritikákat lehet róla olvasni a közösségi oldalakon.

Követte esetleg közületek valaki a telenovellát? Mi a véleményetek róla? Ki látná szívesen a hazai képernyőkön is?


Megjegyzések