Hírek 2024.01.29.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!



Paulina Goto: nem a telenovellákra

Paulina Goto, akit olyan melodrámák főhősnőjeként láthattunk hazánkban, mint az Un camino hacia el destino (A sors útjai) és az El vuelo de la victoria (Victoria), a közelmúltban közösségi oldalain keresztül bevallotta, hogy nem tervez a közeljövőben visszatérni a telenovellák világába. "Az utolsó a Vencer el miedo (2019) volt, ami hihetetlen volt, élveztem, de úgy döntöttem, hogy más típusú kihívásokat és projekteket vállalok, és jelenleg nincsenek a tervek között a telenovellák." - osztotta meg rajongóival. "De vannak tervek filmekre, az idén bemutatásra kerül, amit már megcsináltam, és van néhány olyan film is, amit idén fogok forgatni, és talán egy sorozat is." - mesélte terveiről a mexikói színésznő, aki a Mi corazón es tuyo (Szerelem ajándékba) szereposztását is erősítette.




El amor no tiene receta: kettős premier

Claudia Martín, akit hazánkban a Los ricos también lloran (A gazdagság ára) főhősnőjeként láthatunk, újabb főszerepére készül, mely az El amor no tiene receta, melyben Daniel Elbittarral keltik életre a főszereplő-párost. A mexikói színésznő nemrégiben Eden Dorantes riporternek adott interjújában bejelentette, hogy a legújabb telenovelláját, melyben egy szakácsnőt, akit alakít, aki azzal álmodik, hogy egy napon séf lesz, ugyanazon a napon – február 19-én – mutatják be Mexikóban és az Egyesült Államokban is. "Az a hihetetlen, hogy egy időben lesz a premierünk az Univision-on is. Ez egy egyidejű premier, amit szerintem nem tapasztaltam még, úgy, hogy ugyanazzal a projekttel egyszerre mindkét országban [képernyőn vagyunk], szóval ez engem idegesebbé tesz." - nyilatkozta a riporternek.




Tu vida es mi vida: együtt a fikcióban is

Susana González kelti életre Angelli Nesma legújabb telenovellája, a Tu vida es mi vida főhősnőjét, Paulát, akivel a történet elején szörnyű hírt közölnek: már csak pár hónap maradt az életéből. A mexikói színésznő együtt szerepel a fikcióban élettársával, Marcos Montero-val, aki az utóbbi időben olyan novellákban tűnt fel, mint a Vencer la ausencia és a Golpe de suerte. A történetben, melyet szintén vetít az Univision is, egyszerre a mexikói vetítéssel, a színész Germán-nak ad életet, a főhősnő elhunyt férjének, aki visszaemlékezésekben jelenik meg. Karaktereik azonban a történet bizonyos szakaszában tehát szintén egy pár voltak, ahogyan a való életben is, a színészek 2011 óta vannak együtt.




El amor no tiene receta: a leggonoszabb gonosz lesz

Altair Jarabo, miután főhősnőként debütált a floridai székhelyű Telemundo thrillerében 2023-ban, a Juego de mentiras-ban, idén visszatér a TelevisaUnivision, a mexikói tévétársasághoz, ahol karrierjét kezdte, és ahol már számos antagonistának adott életet. Ezúttal szintén ez lesz a szerepe, ugyanis az El amor no tiene receta főgonoszát, ám Ginebra karaktere különböző lesz a többi antagonistától. "Minden karakternek ellehetetlenítem majd az életét, még a gyerekek sem menekülnek [előlem]." - mesélte nemrég a színésznő, akit olyan novellákban láthattunk, mint az En nombre del amor (A szerelem nevében), az Abismo de pasión (Bűnös vágyak) vagy a Vencer el desamor (Viharos szívek). "A többi főgonosz, [akiket eddig alakítottam], kicsit gonoszkák voltak, de [Ginebra] gonosz a gonoszabbakból, és nagyon, most mindent beletesz."  - tette hozzá.




Colisión: főszereplő-páros

A Noveleando hírportál a napokban felfedte a legújabb pletykát a telenovellák világából. Úgy tűnik, a floridai Telemundo az HBO-val közösen készít egy új szuperprodukciót, mely egyelőre Colisión munkacímen készül, melynek jelentése Ütközés. A szériáról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy három évadosra tervezik, ám azt nem tudni, hogy milyen formátumban készül. A főhősök kiléte azonban már kiderült, bár még hivatalosan nem jelentették be, úgy tűnik, hogy a Los ricos también lloran (A gazdagság ára) Santiago-ja, Diego Klein és a Travesuras de la niña mala (A rossz kislány csínytevései) főhősnője, Macarena Achaga lesznek a sorozat főszereplői. A forgatásokat hamarosan megkezdik, így reméljük akkor újabb információk is kiderülnek.




LaLola: a ViX+ újdonsága bemutatkozik

A TelevisaUnivision streaming szolgáltatója bemutatja a legújabb szériáját, a LaLola-t, melynek főszereplőit Bárbara de Regil, Diego Amozurrutia és Alejandro de la Madrid keltik életre. Legutóbbi hírösszefoglalónkban az első teasert osztottuk meg veletek, most pedig már az is kiderült, hogy a miniszéria február 2-tól lesz elérhető a streaming kínálatában, emellett a hivatalos trailert is kiadták, melyet ide kattintva érhettek el spanyolul. A széria egy sikeres férfi történetét meséli el, aki azt hiszi, hogy használhatja a nőket arra, hogy kielégítse egóját, azonban egy nap egy nő testében ébred, vissza akarja fordítani a dolgot, és visszatérni a saját testébe, miközben próbálja megőrizni munkáját, kapcsolatát lányával, anyjával és legjobb barátnőjével. Ebben az új testben, LaLola-nak el kell szenvednie a machizmus következményeit, és újra meg kell tanulnia mindent, a járástól a munkába eljutásig, és mindenek előtt a szerelem valódi jelentését.




Megjegyzések

  1. Goto-t nem bánom,hogy nem tér vissza.
    Nekem mindig egy napközis iskolás lány jut eszembe ha meglátom mint sem egy telenovella főhősnője.
    Se a Sors Útjai se a Viktóriában nem állt neki jól a főhős szerep,max mellék szerepekben tudnám elképzelni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése