Montrecristo bosszúja: január 15-től a TV2 műsorán

A mai napon kiderült, mikor is mutatja be a TV2 Csoport William Levy minisorozatát, a Montecristo-t, melyet nemrég vásároltak meg, ahogyan azt egy hivatalos közleményből megtudtuk, melyet a TelevisaUnivision adott ki. Kiderültek a premier részletei, melyekről a folytatásban ti is tájékozódhattok.


Modern adaptáció készült tavaly Alexandre Dumas klasszikusa, a Montecristo grófja történetéből, melyet a Secuoya Studios és a férfi főszereplőt életre keltő William Levy saját cége, a William Levy Entertainment készítettek a mexikói TelevisaUnivision streaming platformjára, a ViX+-ra. A csupán hat részből álló miniszériát 2023. április 13-án mutatták be az említett platformon, hetekkel korábban pedig mi is bejelentettük nektek, hogy hazánkba is elérkezik a széria. "A TelevisaUnivision, a világ vezető spanyol nyelvű média- és tartalomszolgáltató cége bejelentette, hogy a TV2 Csoport megvásárolta a Montecristo-t egy egyezség keretében a magyarországi piacra." - olvasható a hivatalos sajtóközleményben, melyet maga a TelevisaUnivision adott ki hetekkel ezelőtt. "A TV2 Csoport a Montecristo-t az Izaura TV-n [mutatja be]. Ezek a megállapodások a műsorszolgáltató társaságok és a TelevisaUnivision közötti hosszú távú partnerség részét képezik, segítve a ViX Originals pozíciójának megszilárdítását ezeken a kulcsfontosságú piacokon. Nagyon büszkék vagyunk a ViX Original Series terjesztési sikerére, és izgatottak vagyunk a lehetőség miatt, hogy megerősíthetjük kapcsolatainkat olyan kulcsfontosságú helyi stratégiai partnerekkel, mint a magyarországi TV2 Csoport" – mondta Guillermo Borensztein, a nemzetközi tartalomlicencelésért és a tartalomengedélyezésért felelős alelnöke.

A hírt tehát már régóta tudni lehetett, csupán az volt a kérdés, hogy mikor és hová érkezik a sorozat, melynek főszereplőit William Levy (A szerelem aromája) és Esmeralda Pimentel (A szenvedély száz színe) keltik életre. A mai napon pedig ez is kiderült, felfedték a pontos premierdátumot és csatornát. A közleményben mondottakkal ellentétben, a tévétársaság mégsem az Izaura TV-n tűzi műsorra a sorozatot, hanem főcsatornájukon, a TV2-n mutatják be. A széria január 15-től lesz látható minden hétköznap 22:55-től, pénteken dupla résszel zárva, magyar címe pedig Montecristo bosszúja lesz. A csatorna pedig már a promóciót is megkezdte, az alábbi videókban már ti is láthatjátok az első három promót.




A sorozat történetéről

William Levy Alejandro Montecristo szerepében lesz látható, aki egy titokzatos üzletember. Egy új technológiai cég alapítója, amely felkelti Fernando Alvarez Mondego, a spanyol arisztokráciához köthető üzletember figyelmét is, aki meg akarja szerezni a céget. Fernando nem tudja, hogy Montecristo olyan valaki, akinek a felbukkanásának oka a bosszú.

Montecristo bosszúja – január 15-től minden hétköznap 22:55-től a TV2-n

Megjegyzések

  1. De rosszúl áll Pimentelnek ez a haj.
    Amúgy mi van vele mostanság? A Ramón óta nem is kapott főszerepet novellákban,az pedig már 6 éve volt.

    VálaszTörlés
  2. Nahát ez nem is tűnik rossznak egyáltalán. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy ez a hosszútávú együttműködés milyen sorozatokat fog még magában foglalni. Esetleg régebbi kimaradt Televisás darabok is becsúsznak majd, vagy az újabbak közül kapunk csak? Vagy az is lehet, hogy csak a Vix+-ra készült alkotásokból fognak majd csemegézni hosszútávon.

    VálaszTörlés
  3. Megnéztem a sorozatot bár nem vagyok egy nagy Levy rajongó. Ez 1 az 1 ben Montecristo sztori a 21. századba adopltálva, meztelenséggel és majdnem pornóval. Nézhető , de szerencsére nem hosszú sorozat. Elragadtatva azért nem voltam .Pimentel nem volt rossz.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése