2023 a Telenovella Sarok történetében

2023 számunkra is egy fontos év volt a Telenovella Sarokban, így ma arról olvashattok egy kisebb összegzést, mi is történt az oldalon az év folyamán, és belenézünk az oldal statisztikájába is kicsit.


2023-ban is igyekeztünk a lehető legjobb módon kiszolgálni a telenovella rajongókat, így az év folyamán friss híreket, fontos tudnivalókat, nagy bejelentéseket és érdekességeket osztottunk meg veletek, nap mint nap olvashattatok valamit a műfajról, melyet mindannyian imádunk: a telenovellákról. Az év során töretlenül születtek a különféle cikket, posztok, így összesen 497 bejegyzés készült ebben az évben. Ám ti sem maradtatok el, 2023-ban ugyanis 292 ezer látogatónk volt az oldalon, ahogy teltek a hónapok, egyre nőtt a látogatottság, melynek nagyon örülünk, hisz az oldal miattatok és nektek működik. Tavaly ilyenkor még a 100 ezres összlátogatottságot léptük át, ám ebben az évben ez megsokszorozódott nektek köszönhetően.

A komment szekció is beindulni látszik, idén összesen 1110 hozzászólás érkezett. Már sokan hozzászóltok a posztjainkhoz, melynek szintén örülünk, hiszen ez a cél, hogy beszédtémát teremtsünk.


A legtöbb megtekintést elért bejegyzések idén a Los ricos también lloran-nal (A gazdagság ára) kapcsolatos posztok voltak. A telenovellák közül az idei premierek viszik el a dobogós helyeket, legtöbben a Cabo (Szerelmek Cabóban) oldalát látogattátok meg, majd a Los ricos también lloran (A gazdagság ára), valamint a La madrastra (A mostoha) követik.

Ahogy már megszoktátok a telenovella feltöltések sem hiányoztak a 2023-as évből sem, a premierek és az ismétlések mellett mi is elhoztunk nektek pár novellát, melyeket az elérhető legjobb minőségben megszerkesztve töltöttünk fel, így került fel a La que no podía amar (Megkövült szívek), az Amor bravío (A szív parancsa), a Dónde está Elisa (Elisa nyomában), az Un refugio para el amor (Menekülés a szerelembe) és a Rosario Tijeras (Vérvörös szerelem). De ezek mellett mások is felkerültek, egészen pontosan 23 telenovella került idén az oldalra, mellyel összesen már 90 érhető el. Jövőre pedig átlépjük a bűvös 100-at is.


Nem feledkezünk meg a Streaming szekciónkról sem, hiszen idén számos alkotást töltöttünk fel oda is. A héten már olvashattatok különféle összefoglaló posztokat is, az év kedvenc hazai premierjének a Cabo-t (Szerelmek Cabóban), az év kedvenc főcímdalának pedig a Los ricos también lloran (A gazdagság ára) főcímdalát választottátok.

Ezen poszt végén is szeretnénk megköszönni egész éves jelenléteteket az oldalon, hisz ez az oldal miattatok és értetek működik, ám ma még jelentkezünk egy poszttal, melyben felfedünk egy újabb telenovellát, mely 2024-ben feltöltésre kerül nálunk. Holnap pedig jelentkezünk a már megszokott éves összefoglalóval, melyben a TelevisaUnivision és a Telemundo idén készült alkotásait foglaljuk össze.


Megjegyzések

  1. Köszönöm a munkátokat, én főleg a Telemundó novelláinak örültem, örülök. Remélem lesznek még. BUÉK! 🕯️🍾 Egyszer remélem elérhető lesz az El Rostro de Analía, Reina de Corazones, La venganza, Mas sabe el diablo, El cuerpo del deseo jó minőségben🙂🙂

    VálaszTörlés
  2. Ez a legjobb oldal, a telenovella rajongó forúma szinte màr kihalt, erre az oldalra viszont napi legalább 10x klikkelek. Köszönjük!!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen
    Telenovella Sarok a munkátokat
    😊😊😊😊

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm az éves munkátokat és minden jót kívánok 2024-re BUÉK!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen az egész munkát amit az oldalba raktok az összes feltöltött sorozatot nagyon várjuk a következő évben is a sorozatokat

    VálaszTörlés
  6. Egy szó mint száz
    az oldal egyszerűen ÖTÖS 🥰🥰👍👍 BUÉK mindenkinek!

    VálaszTörlés
  7. Köszönjük a munkátokat 🥰 fantasztikusak vagytok 😘 Imádom az oldalt. B.Ú.É.K!

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon Boldog új évet kívánok Nektek! Nagyon szuper az oldal. Itt elmondanám,hogy én mindössze néhány éve vagyok telenovella rajongó.Néhány sorozatot láttam még a 80-as 90 -es években , aztán sokáig semmi . Szó szerint ,véletlenül belefutottam a Marimarba, aztán jöttek sorban. Viszont nagyon nehéz volt összeszedni jó minőségű feltöltéseket és az összes részt. Mégegyszer köszönöm a munkátokat és a lelkesedést amivel azt végzitek

    VálaszTörlés
  10. Köszi az egész éves munkátokat! Megkérdezhetem, hogy hányan szerkesztitek az oldalt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magát az oldalt egyedül, de van két segédem, akik segítenek a feltöltésekben és amiben csak tudnak.

      Törlés
  11. Szuper minőségű feltöltések,friss posztok,én is nagyon koszonom,es BUÉK mindenkinek!

    VálaszTörlés
  12. Köszönjük mindenkinek a kedves szavakat, ezek motiválnak minket. BÚÉK mindenkinek! 🙂

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése