Betty, la fea: Ana María Orozco és Jorge Enrique Abello elmondják, miért lesz érdemes nézni a folytatást

Egy exkluzív interjú keretein belül, Ana María Orozo és Jorge Enrique Abello, a Betty, la fea főszereplői elmesélték a TVyNovelas Magazinnak, miért lesz érdemes követni a sikersorozat folytatását.


A Yo soy Betty, la fea (Betty, a csúnya lány) több, mint 20 évvel ezelőtt robbant be a kolumbiai tévézés történetébe, és habár senki sem bízott a projektben, az egyedülálló telenovella milliók szívébe belopta magát. Most, hogy az új évad kapuiban állunk, a történet ikonikus főszereplőit életre keltő Ana María Orozo és Jorge Enrique Abello egy exkluzív interjú keretein belül meséltek arról, mit láthatnak majd a rajongók a folytatásban.

Mind a Beatriz Pinzón-t megformáló Ana María Orozco, mind az Armando Mendoza-t alakító Jorge Enrique Abello azt nyilatkozta, hogy nagyon izgatottak és hálásak az új lehetőség miatt, azonban emellett elismerték, hogy egy nagy kihívás a mai korszakba helyezni a történetet, ahol alkalmazkodni kell az új társadalmi szituációkhoz és az új technológiai eszközökhöz, illetve az új generációkhoz is el kell jutniuk.


"Mindig lesz egy nagy kihívás. Egyrészről nyugodt vagyok, mert tudatában vagyunk ennek, és mindenre odafigyelünk és a legjobbat adjuk, úgyhogy úgy gondolom, hogy megütjük a szintet, de természetesen van egy része, ami nem a mi kezükben van, és nem tudjuk, hogy végül hogyan fogadja majd a közönség, de én úgy gondolom, hogy egy csodás viszontlátás lesz és gyorsan kapcsolódni tudnak majd [a novellához]." - nyilatkozta Ana María Orozco.

Míg az ő részéről, Jorge Enrique Abello bevallotta, hogy eleinte bizonytalan volt a folytatással kapcsolatban, "habár bennünk volt a kétely, az RCN Stúdió, a Prime Video és az összes közreműködő megnyugtatott minket, hogy megvannak a körülmények és a feltételek ahhoz, hogy elérjük".


A helyszíneken és az öltözködésen való változás lesz az, ami a legfeltűnőbb változás lesz majd a rajongók számára. Azonban Jorge Enrique Abello kiemelte a produkció nagyszerű munkáját, mely a Betty la fea-t készíti. "Amit csináltunk, egyszerűen gyönyörű volt, az ötlet az volt, hogy elképzeljük, mi történt 20 évvel később, hogy vannak a karakterek, hogyan élnek manapság." - mesélte.

Az élményről, amit az új évad jelent, Ana María Orozco elmondta, hogy "akik ismerik, tudják, hogy olyan karaktereket fognak viszontlátni, akiket imádnak, szeretnivaló történetekkel, és be fogják tölteni az elvárásaikat. És az új generációk, úgy gondolom, hogy kíváncsiak lesznek rá." - állította a színésznő.

Ti mit vártok ettől az új évadtól?


Megjegyzések