A szerelem aromája: december 4-től az Izaura TV-n

William Levy rajongói örülhetnek, ugyanis az Izaura TV műsorra tűzi hazánkban tavaly bemutatott telenovelláját, a Café con aroma de mujer-t (A szerelem aromája).


A TV2 Csoport ismét műsorra tűzi a Café con aroma de mujer modern feldolgozását, melyet 2021-ben készített a kolumbai RCN és a Telemundo, a történet főszereplőit pedig Laura Londoño és William Levy keltették életre, az antagonista bőrébe pedig Carmen Villalobos bújt. Gaviota története egészen pontosan december 4-től minden hétköznap 16:55-től lesz látható az Izaura TV műsorán. 

A 88 részből álló történetben a kubai színész, akit korábban olyan sorozatokban láthattunk, mint a Cuidado con el ángel (Árva angyal), a Triunfo del amor (Marichuy - A szerelem diadala), a Sortilegio (Kettős játszma) vagy a La tempestad (A vihar), ebben a történetben Sebastián Vallejo bőrébe bújik. A melodráma az oldalunkon is teljes egészében megtalálható, a részeket a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva érhetitek el.


Nem egyedül érkezik

Ahogyan pár hónappal ezelőtt Aracely Arámbula sorozataival is történt, amikor is műsorra tűzték a La Doña-t (A végzet asszonya) a La madrastra (A mostoha) premierje előtt, valószínűleg jelenleg is ezt a stratégiát követik, hiszen már korábban bejelentettük, hogy érkezik a kubai színész minisorozata, a Montecristo is, melyet a TelevisaUnivision hivatalos sajtónyilatkozatából tudtunk meg. 

Egyelőre azt nem tudni, hogy a ViX+-on bemutatott streaming sorozatot mikor tűzik műsorra, viszont a szinkron már készen áll hozzá. Amint lesznek újabb információink, megosztjuk veletek. De addig is, ki fogja követni A szerelem aromáját? Láttátok már vagy most nézitek először? Mi a véleményetek róla?


Megjegyzések