Pacto de sangre: november 10-én érkezik a ViX+-ra

A TelevisaUnivision-nál továbbra is dolgoznak azon, hogy új produkciókat készítsenek streaming szolgáltatójukra, a ViX+-ra, a következő alkotásuk pedig a Pacto de sangre, mely hamarosan elstartol Latin-Amerikában.


A különösen sikeres chilei telenovella feldolgozásaként készült el a Pacto de sangre, melynek megegyezik a címe az eredetivel, és ami magyar fordításban azt jelenti: Vérszövetség. A sorozat főbb szereplőit Bárbara de Regil, Alejandro Nones, Marco de la O, Flavio Medina, Luis Ernesto Franco, Erika de la Rosa, Juana Arias és Tania Lizardo alakítják. A forgatásokat 2023 januárjában kezdték meg, majd 2023. március 30-án jelentette be hivatalosan is új produkcióját a TelevisaUnivision, melyet streaming csatornájukon, a ViX+-on mutatnak be az év második felében. Nos, hamarosan elérkezik a premier, egészen pontosan november 10-től lesz elérhető a sorozat. A napokban ki is adták a sorozathoz az első kedvcsinálót, melyet el is hoztunk nektek; az alábbi videóra kattintva nézhetitek meg magyar felirattal az első promót.


Emellett egy trailert is kiadtak a sorozathoz, mely tele van rejtéllyel, terrorral és vérrel, ezt pedig a ViX hivatalos youtube csatornáján, ide kattintva érhetitek el.

A sötét történet egy baráti társaság tagjait mutatja be, Benjamín (Alejandro Nones), Marco (Luis Ernesto Franco), Rubén (Flavio Medina) és Gabriel (Marco de la O), akik fenntartották barátságokat sok éven keresztül, nézeteltéréseik ellenére. Ebben a csoportban, mely évtizedek óta fennáll, részt vesznek feleségeik, Tamara (Bárbara de Regil), Miranda (Erika de la Rosa), Ana (Juana Arias) és Julieta (Tania Lizardo) is. De egy erotikus táncosnő halála Rubén legénybúcsúján örökké megváltoztatja a sorsukat, bűntudatot és félelmet éreznek, amiért elveszíthetik az életet, amit felépítettek maguknak. A férfiak vérszövetséget kötnek, hogy sosem fog kiderülni, ami azon az éjszakán történt.

Mit szóltok a promókhoz? Kinek keltette fel az érdeklődését a sorozat?


Megjegyzések