Minas de pasión: kezdetét veszi a második etap

Mexikóban jelenleg is fut a Minas de pasión, a La patrona (Az örökség) feldolgozása, melyben elérkezett a legizgalmasabb etap: a bosszú.


Pedro Ortiz de Pinedo produkciója, a Minas de pasión a hazánkban is jól ismert La patrona (Az örökség) feldolgozása, és habár egy-két dolgot megváltoztattak a történetben, ahogyan az minden adaptációban előfordul, a novella követi a 2013-as verzió történetét, melynek főszereplőit Aracely Arámbula, Jorge Luis Pila és Christian Bach keltették életre. Ezúttal a főszereplőket Livia Brito, Osvaldo de León és Anette Michel alakítják, a történetben pedig elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, melyet talán mindenki várt.

Miután elvettek tőle mindent, elszakították a fiától, megkínozták és tönkre tették az életét teljesen, Emilia Sánchez úgy dönt, hogy bosszút áll ellenségein, ez pedig okot ad a Minas de pasión második etapjára, mely október 23-tól, azaz a ma esti résztől lesz látható Mexikóban, ahol a Las Estrellas 18:30-as sávjában fut a novella.


Emilia átalakul ezúttal Victoria-vá, és visszatér a faluba, hogy elégtételt vegyen mindazokon, akik ártottak neki és visszaszerezze a fiát. Ahogyan annak lennie kell, a második etapot Mexikóban is promózzák, ebből a promócióból hoztunk nektek egy kis ízelítőt. A fenti videóban azt az ajánlót láthatjátok, mellyel már hetek óta promózzák a második etap kezdetét, s melyet most elhoztunk nektek magyar felirattal. Emellett, az alábbiakban egy új posztert is hoztunk nektek a telenovelláról, melynek szereposztását Alejandro Camacho, César Evora, Cynthia Klitbo, Rodrigo Murray, Alma Cero, Carlos Gatica, Omar Germenos, Karyme Lozano, Rodrigo Brand, Mayra Rojas, Moisés Peñaloza, Lizy Martínez, Adolfo de la Fuente, Michelle Orozco, Arianna Valh, Lukas Urkijo, Valeria Burgos, Edward Castillo, Andrés Ruanova, Arturo Posada és Priscila Solorio is erősítik, melyen a főhősnő átalakulása látható. 

"Újjászülettem, hogy visszaszerezzem azt, ami az enyém" - olvasható az új etap poszterén

Az új etap kezdetével pedig valószínűleg új főcímet is kap a melodráma, ám ezt csak ma estétől derül ki, amikor kezdetét veszi a második etap. Most pedig kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. Követi közületek valaki a telenovellát? Mi a véleményetek róla az első etap alapján? Mit vártok a másodiktól?


Megjegyzések

  1. Szerintem nagyon felismerhetõ Emila Victoriában.
    Csak én vagyok ezen fennakadva, hogy nem ismerik fel az emberek (a sorozatbeli szereplõk)? 😃

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól függ, ha két különböző karakter lesz egy személyiségen belül akkor működhet. ( Pl: Ana Brenda Maricruz - Maria Alejandra Mendoza )

      Törlés
  2. Ez így tényleg elég furi lesz, mert a La patronában legalább hajszínt is váltottak neki, nem csak fazont, itt viszont a hajszíne is megmaradt. Viszont kap szép kék szemeket helyette. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése