El maleficio: újabb promók a telenovellához

Már kevesebb, mint két hét választ el bennünket az El maleficio premierjétől, mely november 13-án veszi kezdetét Mexikóban; a tévétársaság két újabb promót adott ki a novellához.


"Senki sem lesz biztonságban..." - hallható a legújabb promóban, melyet a napokban adtak ki az El maleficio-hoz, José Alberto Castro legújabb telenovellájához, melynek premierje egyre jobban közeledik. Fernando Colunga és Marlene Favela főszereplésével érkezik a telenovella, mely nem éppen szokványos elemekkel lesz tele, mint a természetfeletti erők és a boszorkányság, a kiadott promókból pedig szép lassan egyre több részletét ismerhetjük meg a telenovellának, mely az 1983-as azonos című novellán alapszik.

A legnagyobb mexikói tévétársaság a napokban két újabb promót adott ki a rajongók millió által várt melodrámához, melyet mi lefordítottunk nektek, az alábbi videókban láthatjátok őket.



Az első videóban, mely már a harmadik promó a sorban, hiszen korábban már kettőt kiadtak, melyeket itt láthattok, Fernando Colunga nagy visszatérését jelentik be, hiszen a mexikói színész Enrique de Martino karakterével tér vissza a TelevisaUnivision-hoz, méghozzá hét év kihagyás után. A soron következő, negyedik promóban pedig megtudhatjuk, hogy a "Gonosz" örökösöket keres magának, és "senki sem lesz biztonságban" - ahogyan mondja a narrátor is.

A telenovella pazar szereposztással érkezik Mexikóba, melynek részese Jacqueline Andere, Julián Gil, Mark Tacher, Rafael Inclán, Sergio Basáñez, Sofía Castro, Adrián Di Monte, Julio Vallado, Ana Belena, Verónica Montes, Jessica Coch és Kaled Acab is.

"A legnagyobb átok, ha nem tudsz szeretni" - olvasható a telenovella hivatalos poszterén

A Fábrica de sueños-antológia keretein belül készülő telenovella november 13-án veszi birtokba a mexikói Las Estrellas 21:30-as sávját, ahol a jelenleg futó Ellas soy yo: Gloria Trevi bioszériát váltja majd; a premier hetében pedig a már megszokott cikksorozat keretein belül itt is bemutatjuk a novellát, olvashattok majd a hivatalos prezentációról, a történetről, a karakterekről és egyéb érdekességekről.

Aki pedig többet szeretne olvasni a nem mindennapi melodrámáról, az ide kattintva találja az összes posztot, mely a novelláról készült eddig az oldalon.

Mit szóltok az új promókhoz?


Megjegyzések

Megjegyzés küldése