El maleficio: José Alberto Castro exkluzív videókat oszt meg a nézőkkel

José Alberto Castro legújabb telenovellája az év legambiciózusabb projektje, a Fernando Colunga visszatérését jelentő melodráma hamarosan érkezik Mexikóba.


40 év után új verzió készül egy igazi klasszikusból, az El maleficio feldolgozását, mely a Fábrica de sueños-antológia keretein belül készül, José Alberto Castro készíti, főszereplőit pedig a telenovellákhoz és a TelevisaUnivision-hoz visszatérő Fernando Colunga, valamint Marlene Favela keltik életre. A melodráma, mely november 13-án startol a mexikói Las Estrellas műsorán, kétség kívül az év legjobban várt telenovellája, a premier közeledtével producere pedig exkluzív videókat oszt meg a készülő sorozatról.

José Alberto Castro, a Pasión y poder (Szeretned kell!) és a Médicos, línea de vida (Vészhelyzet Mexikóban) producere közösségi oldalán osztott meg néhány videót, melyekben Enrique de Martino történetébe nézhetünk bele, többek között a hivatalos fotózásról, a forgatásról osztott meg videókat. Mi összeollóztuk ezeket a videókat, melyben a hivatalos fotózásról, annak háttérmunkájáról, a szereposztásról, a szervezésről és a promók forgatásáról találtok exkluzív anyagot, így az alábbiakban egy videóban nézhetitek meg őket, méghozzá magyar felirattal.


A szereposztást Jacqueline Andere, Julián Gil, Mark Tacher, Sofía Castro, Adrián Di Monte, Ana Belena, Jessica Coch és Julio Vallado is erősítik, a telenovella pedig november 13-án kerül a mexikói Las Estrellas főműsoridejébe, a 21:30-as sávba.

Mit szóltok az exkluzív videókhoz? Kinek keltették fel az érdeklődésüket?


Megjegyzések

  1. Nekem nagyon nagyon tetszett e videó alapján bemutatva a sorozat! :))
    Már nagyon várom, hogy hozzánk is eljusson. Biztosra vehetjük, hogy a TV2 lefog csapni rá és már jövőre örülhetünk is neki. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon érdekesnek igérkezik és a szereposztás is pazar.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm a sok információt erről a sorozatról. Megszeretném kérdezni hogyha eljut hozzánk akkor feltöltitek ide az oldalatokra?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése