Az örökség: második évadot tervez a Telemundo?

Az elmúlt napokban különböző pletykák terjengenek a közösségi oldalakon, miszerint a Telemundo folytatást tervez készíteni 2013-as sikersorozatukhoz, a La patrona-hoz (Az örökség).


2013-ban készítette el a Telemundo a venezuelai La dueña adaptációjaként a La patrona-t (Az örökség) Aracely Arámbula, Jorge Luis Pila és Christian Bach főszereplésével. A sorozat, melyet Valentina Párraga írónő adaptált, hamar belopta magát a közönség szívébe, és nagy sikerre tett szert a világ számos országában, köztük hazánkban is.

Míg Mexikóban jelenleg is fut a telenovella feldolgozása Minas de pasión címmel, melyet Pedro Ortiz de Pinedo készített Livia Brito, Osvaldo de León és Anette Michel főszereplésével, addig úgy tűnik, hogy a Telemundo-nak is tervei vannak a sorozattal. Az utóbbi időben divattá vált a második évadok készítése, például legutóbb a Pasión de Gavilanes-hez készítettek folytatást; habár ismerjük a mondást, hogy a második évadok sosem voltak jók. Azonban a legfrissebb pletykák szerint a tévétársaság második évadot tervez készíteni a telenovellához.


Az elmúlt napokban elterjedt a pletyka a különböző telenovellákkal foglalkozó oldalakon, miszerint folytatást készítenének 10 évvel később a telenovellához, ezzel pedig Aracely Arámbula is visszatérne a Telemundo-hoz, miután tavaly leforgatta a La madrastra-t (A mostoha) a TelevisaUnivision-nak. Azonban a történet egyik kulcsfiguráját, a nő főgonoszt alakító Christian Bach néhány éve elhunyt, így a pletykák szerint tévétársaság új színésznőt keresne a karakterre. Azt is megírták, hogy a Telemundo Leticia Calderón-t kereste meg, hogy keltse életre Antonia Guerra-t az új évadban, mely 10 évvel az első évad befejezése után folytatódni. Az alábbiakban pedig arról olvashattok, milyen lenne a második évad története.


A pletykák szerint, miután meg sem tudta mozdítani a testét, Antonia Guerra csodával határos módon felgyógyul, és elszökik, hogy a szökés közben halálát színlelje, és így elhagyja San Pedro del Oro-t, miközben mindenki halottnak hiszi őt. Idővel később és egy új arccal azonban visszatér a bányafalu, hogy mindenkinek bebizonyítsa, hogy ő a valódi Úrnő.

Mindez azonban egyelőre csak pletyka, ugyanis hivatalosan semmit sem jelentett be a tévétársaság. Az idő majd megmondja, hogy igazak-e ezek a hírek vagy sem.

Mit gondoltok a lehetőségről, hogy második évadot készítenének? Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?


Megjegyzések

  1. Fordított bosszúállás. Így a gonosz állna bosszút azokon, akik keresztbe tettek neki. Negatív főhős, nem rossz ötlet.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem abszolút nem fair 😃 Leticia és Aracely egy sorozatban? Meg amúgy milyen már, hogy bosszút áll azokon, akik keresztbe tettek neki? Õ tett keresztbe elõször másoknak. Az nem számít, hogy õ volt kegyetlen másokkal, eltiport mindenkit, stb. De amikor mások visszavágnak jogosan, azt már nem tûri. Anyám! 😂
    Letyt megnézném mondjuk, de egy ettõl független sztoriban. Biztos, hogy sikere lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van Bence, viszont pont ez lenne benne az izgalmas szerintem. Aztán a végén meg mindenkit kinyírna.

      Törlés
  3. Köszönöm nem kérek belőle még Letyvel sem. Úgyis bukásra van ítélve, mint minden Mundós sorozat mostanában. Temessük csak el mélyre az ötletet és ne rontsuk el a sorozatot

    VálaszTörlés
  4. Hát minden pletykának van alapja. Viszont nagyon szerintem nagyon erőltetett lenne. Alapból hogyan gyógyulna fel Antonia? Speciális gyógytorna vagy ilyesmi nélkül biztos nem. És erősen kétlem, hogy egy életfogytiglanira ítélt sorozatgyilkos részesülne ilyen szolgáltatásban

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is lehet, hogy csak megjátszotta a bénulását, aztán így kijátszotta az őröket, vagy akár meg is vehette őket... Nekem amúgy tetszik az ötlet, de csak mert negatív lenne a főhős benne és kevés olyan sorozat van, ahol tényleg a negatív a főszereplő, csak így tényleg olyan, mintha megfordítanák a sztorit és a rossz kezdené el kicsinálni azokat szépen sorjában, akik ellene fordultak, vagy ártottak neki. Kicsit El rostro de Analia utóérzete van amúgy ennek az egésznek, vagy talán az Aurora volt még ilyen sorozat, ahol új személyazonossággal és új arccal tértek vissza bosszút állni.

      Törlés
    2. Ha az lenne, hogy megjátszotta a lebénulást az kb olyan lenne mint amikor Zsivány egyesben kiderült, hogy a Halál csillagot belső szabotás segítségével pusztítóták el.
      Nem rossz ötlet a folytatás, csak egy szerintem egy ilyen sikeres sorozat esetében nem mindegy hogy hogyan valósítják meg.
      Esetleg azt tudom elképzelni, hogy a főgonosz egy új karakter lesz, és fogja játszani Leticia Calderon

      Törlés
  5. Ezeket a második évadokat tíz év után egyik sorozatnál sem tartom jónak Sem a csajok szilikonnál sem a Könnyek királynőjénél sem a Szenvedélyek lángjainál Nincsenek új ötleteik ezért vannak a második évadok mert ha ezeket a második évadokat tényleg akarták miért nem rögtön az első után? Nincs semmi új ötletük ezek csak azért készülnek hogy legyen valami aztán csodálkoznak hogy senki mem nézi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése