Natalia Streignard visszatér a telenovellákhoz?

Natalia Streignard olyan sikeres telenovellák főhősnőjét keltette életre, mint a Mi gorda bella (Édes dundi Valentina) vagy a La tormenta, ám 15 éve távol áll a telenovellák világától.


Natalia Streignard venezuelai színésznő hazájában kezdte színészi karrierjét a '90-es években, 1993-ban debütált a Pedacito de cielo főhősnőjeként, majd folyamatosan különböző szerepekben tűnt fel a telenovellák világában. 2004-től a Telemundo színeiben láthatta a közönség, ahol 2005-ben a nagysikerű La tormenta főhősnőjét, María Teresa-t keltette életre, majd utolsó szerepe a 2008-as El juramento volt. A venezuelai színésznő neve nem ismeretlen hazánkban sem, hiszen olyan nálunk is bemutatott sikersorozatokban szerepelt, mint a Mi gorda bella (Édes dundi Valentina), a La mujer de mi vida (Életem asszonya) vagy az Anita, no te rajes (Anita, a bűbájos bajkeverő).

Azóta azonban távol áll a telenovellák világától, az elmúlt 15 évben a családjának és gyermekeinek szentelte magát; ez azonban lehetséges, hogy hamarosan megváltozik.

Daniel Ferrer és Natalia Streignard

15 év után, Natalia Streignard készen áll, hogy folytassa karrierjét, erre utal a fenti kép is, melyet a napokban osztott meg Daniel Ferrer társaságában, aki olyan sztárok managere, mint Alicia Machado, Scarlet Ortiz és Laura Flores. "Nem mondok semmit, de lesznek jelek." - írta a kép mellé a venezuelai producer és az Hispanomedio vezérigazgatója, melyet közösségi oldalán osztott meg a színésznővel.

Ugyanarról a Daniel Ferrer-ről van szó, akinek kezdeményezésére Venezuelában visszatérnek a melodrámák készítéséhez, melynek első lépése a Dramáticas miniszéria. Lehetséges, hogy Natalia hamarosan visszatér egy venezuelai telenovellában? Az idő majd megválaszolja a kérdést.


Megjegyzések