Minas de pasión: az eddigi legalacsonyabb nézettségét hozta a telenovella

A mexikói Las Estrellas műsorán fut jelenleg a Minas de pasión, a La patrona (Az örökség) legújabb verziója, azonban a nézettség terén nem túl fényesen teljesít.


Livia Brito és Osvaldo de León főszereplésével készül a Minas de pasión, Pedro Ortiz de Pinedo produkciója, mely a Telemundo sikersorozata, a hazánkban is jól ismert La patrona (Az örökség) feldolgozása. Sokan nagy kíváncsisággal várták a melodrámát, hogy vajon milyen lesz a 2013-as verzióhoz képest, melyben Aracely Arámbula és Jorge Luis Pila keltették életre a főhősöket, azonban úgy tűnik, a mexikói közönségnek nem nyerte el a tetszését a remake – legalábbis ezt mondják a számok. A nézettség terén ugyanis nem túl fényesen muzsikál a telenovella, melynek főgonoszát Anette Michel alakítja.

A novella 2,4 milliós nézettséggel kezdte meg vetítését premierjekor, azóta pedig inkább csökkent a nézettsége, egy kivétellel, ugyanis egyszer hozott 2,6 milliós nézettséget. De általánosságban 2 millió körüli nézettséget hoz, sőt, gyakran ez alá is megy, azonban a napokban az eddigi legalacsonyabb nézettségi adatot hozta a TelevisaUnivision telenovellája, mely a Las Estrellas 18:30-as sávjában fut.

A telenovella hivatalos posztere

Egészen pontosan szeptember 15-én, pénteken történt az eset, amikor csupán 1,6 millióan nézték a telenovellát, mely az eddigi legalacsonyabb nézettsége. Emellett, a 16:30-as sávban futó Nadie como tú gyakran legyőzi őket a nézettség terén, Ignacio Sada produkciója azonban két órával korábban fut. Referenciaként, az ugyanebben az idősávban korábban vetített Perdona nuestros pecados átlagnézettsége 2,8 millió volt, a Corona de lágrimas 2 és az Amor dividido (Válaszutak) pedig 2,4 milliós átlagnézettséggel futottak korábban ebben a sávban.

Ti mit gondoltok az alacsony nézettségről? Követi közületek valaki a telenovellát? Mi a véleményetek róla?


Megjegyzések

  1. Továbbra is tartom, hogy hamar készült a remake. Egyébként is nehéz überelni a La patrona-t. Ha nem a bányász vonalat csinálták volna újra, talán jobb lenne a helyzet.
    Egy pozitívum van benne: Livia Brito gyönyörû.

    VálaszTörlés
  2. Nincs ezen mit szepiteni, ha valaki azzal hozakodna elo, hogy nemzeti unnep mapjan mertek ezt a nezettseget.
    2021ben ezen a napon a Desalmada es a Vencer el Pasado is megutotte a 3 millios nezettseget.
    Az ezzel egy idosavban futo Sos me estoy enamorando is 2 folott hozott, nem ment ekkora melysegekbe.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése