Hírek 2023.09.20.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!



Diana Salazar: Angelique Boyer karaktere bőrében

Angelique Boyer jelenleg forgatja Mexikóban az El extraño retorno de Diana Salazar új verzióját, melyet a ViX+-ra készít Carlos Bardasano az ikonikus telenovella feldolgozásaként. A Teresa (Teresa) és a Tres veces Ana (Ana három arca) főhősnője nemrég egy képet osztott meg közösségi oldalán a forgatásokról. "Imádok történelemmel rendelkező helyeket meglátogatni. Most pedig itt dolgozni egy álom, mely minden nap valóra válik. Micsoda áldást azt csinálni, amit az ember szeret és odaadni mindent!" - írta a kép mellé. A fikció, melyet Sebastián Rulli és egy nagyszerű szereposztás mellett forgat, 2024-ben lesz elérhető a TelevisaUnivision streaming szolgáltatójának kínálatában.




El señor de los cielos 9: Felina visszatér

Maricela González ismét Felina bőrébe bújik, akit hazánkban a La Doña (A végzet asszonya) második évadában ismerhettünk meg, ezúttal az El señor de los cielos kilencedik évadának forgatására készül a színésznő, ennek okán pedig megosztotta az alábbi képet közösségi oldalán. "Üdvözlöm Önöket Mexikóváros egy kis sarkából, ahol már elkezdem előkészíteni a következő kalandot, amiről hamarosan mesélünk." - írta a fotó mellé a színésznő, aki például a Dónde está Elisa (Elisa nyomában) szereposztásában is felbukkant. Az El señor de los cielos kilencedik évadának forgatásai ebben a hónapban kezdődnek, így ahogyan a színésznő is mondja, hamarosan újabb részletek derülnek majd ki a szuperszéria új évadáról.




Scarlet Gruber és Salvador Mejía nem tudtak megállapodni

Scarlet Gruber, aki jelenleg Gloria Trevit kelti életre az énekesnő bioszériájában, mely a Las Estrellas főműsoridejében fut, nemrég felfedte a közösségi oldalán, hogy nem fogja tudni életre kelteni a TelevisaUnivision legújabb telenovellájának főhősnőjét, melyet Salvador Mejía készít. "Nem jött össze a lehetőség az idő miatt, mert már van egy utazásom arra az időre, már sok dolgom van erre az évre. Sajnálatos módon nem jött össze." - mesélte a venezuelai színésznő. "De nagyon fogok örülni neki, ha vele dolgozhatok a jövőben, mert nagyszerű producernek tartom, aki csodálatos és isteni produkciókat készít, nagyon jól odafigyel a karakterekre, úgyhogy remélem lesz lehetőségünk együtt dolgozni a jövőben." - tette hozzá a Si nos dejan (Alicia új élete) antagonistája.




Michelle González: Olga-ból Roxanna

Michelle González ismét gonoszkodni fog, ám ezúttal a Golpe de suerte-ben, Nicandro Díaz legújabb telenovellájában, mely Mayrín Villanueva és Eduardo Yañez főszereplésével készül. "Az utolsó karakter, akit alakítottam Olga volt [a Mi fortuna es amarte-ban], a producereimmel, Nic-kel és Toño-val. Az előző novellában, [a Mi camino es amarte-ban] is szerettünk volna [együtt dolgozni], de az idő miatt nem jött össze, de egy ebédmeghívással kezdtem az évet, ami végül egy ajánlattá vált, hogy keltsem életre Roxanna-t, egy karaktert, akit az írónő, Kary Fajer rám gondolva, nekem írt. Nagyon izgatottan és büszkén osztom ezt meg, mert korábban sosem írtak nekem egy karaktert. Hálás és áldott [vagyok], mást nem [érzek]." - osztotta meg közösségi oldalán a színésznő.




El maleficio: Jessica Coch visszatér

Miután számos éven keresztül távol volt a TelevisaUnivision melodrámáitól, Jessica Coch visszatér a telenovellákhoz, mégpedig az El maleficio-ban, melyet Fernando Colunga és Marlene Favela főszereplésével készít José Alberto Castro. A Cuando me enamoro (Időtlen szerelem) és az Un refugio para el amor (Menekülés a szerelembe) főgonosza közösségi oldalán jelentette be a hírt, ahol bemutatta karakterét rajongóinak. "Bemutatom Diana-t. Nem tudják, milyen boldog vagyok, hogy egy ilyen lenyűgöző projektben lehetek." - írta az alábbi kép mellé a színésznő, aki 6 év kihagyás után tér vissza a tévétársasághoz.




Vuelve a mí: ismét együtt

Miután 15 évvel ezelőtt együtt dolgoztak Carlos Moreno telenovellájában, az En nombre del amor-ban (A szerelem nevében), Laura Flores és Víctor Cámara ismét egy telenovella szereposztását erősítik, mely ezúttal a Telemundo újdonsága, a Vuelve a mí, mely október 9-én startol el a floridai székhelyű csatorna műsorán William Levy és Samadhi Zendejas főszereplésével. "Micsoda öröm megosztani veled ezt az új projektet. Mindig megtiszteltetés." - írta közösségi oldalán a színész. Laura lesz a férfi főhős, William Levy édesanyja a történetben, Víctor szerepéről egyelőre nem tudni még semmit.




Juegos interrumpidos: már forgatnak

Carlos Moreno első sorozatát készíti a TelevisaUnivision streaming szolgáltatójára, a ViX+-ra, ahová korábban már olyan minisorozatok készültek, mint a La mujer del diablo, a Más allá de ti vagy legutóbb a Senda prohibida. Most az Amor bravío (A szív parancsa) és az A que no me dejas (Ne hagyj el!) producere van soron, készülő sorozata pedig Juegos interrupidos címen készül, melynek jelentése Félbeszakított játékok. A sorozat főszereplőit Silvia Navarro és David Chocarro alakítják, a főgonosz bőrébe pedig Jorge Salinas bújik. A történetről egyelőre még nincs információnk, viszont már megérkezett az első forgatási kép a főszereplőkről, melyet a Noveleando osztott meg.




Mi vida es tu vida: ő fog gonoszkodni

Angelli Nesma legújabb telenovellájának előkészületei is javában zajlanak, nem másról van szó, mint a chilei Amar a morir feldolgozásáról, mely Mi vida es tu vida munkacímen készül, méghozzá Susana González és Juan Soler főszereplésével. A szereplőválogatások már lassan a végéhez érnek, hiszen hamarosan meg kell kezdeniük a forgatásokat, hogy januárban leváltsák a Minas de pasión-t a 18:30-as sávban. Éppen ezért, szép lassan egyre több névre derül fény, a napokban a történet nagy főgonoszáról hullott le a lepel. Sofía Rivera Torres fogja életre kelteni a telenovella főgonoszát, akit tavaly a Cabo (Szerelmek Cabóban) szereposztásában láthatott a mexikói közönség. "Most gonosz leszek, nagyon gonosz, a leggonoszabb." - nyilatkozta a színésznő, aki ezúttal Natalia bőrébe bújik, aki első főgonoszát jelenti karrierje során.




Megjegyzések