El maleficio: José Alberto Castro hivatalosan is bejelentette a szereposztást

Az idei év hátra levő részének legjobban várt telenovellája az El maleficio, mely visszahozza Fernando Colunga-t a mexikói képernyőkre. A napokban pedig arról is lehullt a lepel, kik kísérik el a mexikói színészt visszatérésében.


José Alberto Castro feldolgozást készít a 40 éves klasszikus történetből, melynek főszereplőit ezúttal Fernando Colunga és Marlene Favela keltik életre. Az idei év egyik legjobban várt telenovellájának szereposztásáról eddig nem lehetett pontos információkat tudni, egy-két nevet már felfedtek különböző telenovellákkal foglalkozó oldalak; most azonban maga a producer jelentette be hivatalosan a melodráma szereposztását, emellett a karakterek hivatalos fotózásába is betekintést engedett.

A telenovella férfi főszereplőjét, akit 1983-ban Señor Telenovella, azaz Ernesto Alonso alakított, most Fernando Colunga fogja életre kelteni, aki Enrique de Martino karakterével tér vissza a TelevisaUnivision-hoz 7 év kihagyás után.

Fernando Colunga

Történetbeli párját és egyben a melodráma főhősnőjét Marlene Favela kelti életre, akit a mexikói közönség nemrég gonoszkodni látott az El amor invencible-ben. Karakterét 1983-ban Jacqueline Andere alakította, aki Beatriz-t keltette életre, egy özvegyasszony két gyermekkel, aki beleszeret a milliomos Enique-be.

Marlene Favela

Miután 40 évvel ezelőtt a főhősnőt alakította, Jacqueline Andere az új verzió szereposztásának is részese lesz, amit már régóta tudni lehet, hiszen ő volt az első biztos szereplő, akit a producer már tavaly bejelentett a Televisa Espectáculos kamerái előtt.

Jacqueline Andrere

José Alberto Castro, aki az utóbbi időben olyan sikersorozatokat készített, mint a La desalmada vagy a Cabo (Szerelmek Cabóban), múlt héten közösségi oldalán fedte fel a hivatalos képeket készülő telenovellájáról, ezzel bejelentve egyben annak szereposztását is, melyben olyan ismert színészek kaptak helyet, mint Mark Tacher vagy Julián Gil.

Mark Tacher


Julián Gil

"El sem tudják képzelni, mi fog jönni. Nem állnak rá készen. Négy évtized után visszatér az El maleficio." - írta közösségi oldalán keresztül Julián Gil.

Miután nemrég részt vett édesapja legutóbbi produkciójában, a Tierra de esperanza-ban, Sofía Castro szintén részese lesz a szereposztásnak, melyhez csatlakozik többek között Adrián Di Monte, Ana Belena, Jessica Coch és Julio Vallado is.

Sofía Castro


Ana Belena


Adrián Di Monte

"Az utóbbi évek legjobban várt telenovellája. Nagy siker érkezik.", "Látszik, hogy szuper lesz" vagy "Izgatott vagyok, hogy elkezdődjön"; ilyen kommenteket lehet olvasni a közösségi oldalakon, miután meglátták ezt a kis előzetest, melyet a producer osztott meg.



Fernando Colunga és Marlene Favela főszereplésével, valamint a Fábrica de sueños-antológia hatodik projektjeként, november 13-án érkezik a mexikói Las Estrellas műsorára az El maleficio.

Mit szóltok a szereposztáshoz? Hogy tetszenek az első képek?


Megjegyzések

Megjegyzés küldése