El amor no tiene receta: a producer hivatalosan is bejelentette a főszereplőket

Juan Osorio múlt hét csütörtökön hivatalosan is felfedte legújabb telenovellája főszereplőit, emellett azt is elárulta, hogy nem egy feldolgozásról van szó.


A nemrég nagy sikerrel futott El amor invencible után, melyet Angelique Boyer és Danilo Carrera főszereplésével készített, Juan Osorio producernek máris új telenovellája van, mely az El amor no tiene receta munkacímen készül, melynek jelentése magyarul: A szerelemhez nincs recept. A producer elmondásai alapján "egy eredeti történetről van szó", melynek forgatásait november 6-án kezdik meg Mexikóban, majd 2024-ben váltják le a Golpe de suerte-t a 20:30-as sávban.

Habár nemrég mi is felfedtük nektek a telenovella főszereplő-párosát, most maga a producer jelentette be őket, immáron hivatalos úton. A telenovella férfi főszereplőjét a venezuelai Daniel Elbittar kelti majd életre, aki idén az El amor invencible fő szerelmi háromszögét egészítette ki. "Olyan szerencsém van, hogy előlendíthetek egy fiút, akivel már évek óta dolgozom együtt, és úgy gondolom, hogy ma megérdemli ezt a lehetőséget, és remélem, hogy a közönség szeretettel fogadja őt." - nyilatkozta a producer.

Daniel Elbittar első főszerepének örülhet

A történet főhősnője Claudia Martín lesz, aki jelenleg a Vencer-antológia aktuális novellája, a Vencer la culpa egyik főhősnőjét kelti életre, hamarosan pedig egy újabb főhősnő bőrébe bújhat, ezúttal Juan Osorio produkciójában. "Nagyon boldog vagyok, mert én voltam a producere, amikor a CEA-ban [a Televisa színészképzőjében] tanult, én adtam neki az első lehetőséget, és ma a novellám főhősnője lesz." - mesélte örömtelien a producer a nemrég adott interjú során.

A színésznő nem késlekedett azzal, hogy reagáljon a hírre közösségi oldalán. "Egy újabb csodás karakter jön sok kihívással, mind színészileg, technikailag, mind fizikailag számomra. Ezer köszönet Juan Osorio-nak ezért a nagy lehetőségért." - írta a mexikói színésznő.

Claudia Martín lesz a történet főhősnője

Itt azonban még nem ér véget a bejelentett színészek névsora, ugyanis a napokban azt is felfedték, hogy Altair Jarabo is csatlakozik a szereposztáshoz, mégpedig a történet antagonistájának szerepében. A mexikói színésznő ezzel a szereppel tér vissza a TelevisaUnivision-hoz, miután nemrég a Telemundo képernyőjén debütált első főszerepével a Juego de mentiras-ban. Legutóbb a hazánkban nemrég vetített Corazón guerrero-ban (Háborgó szívek) láthatta a mexikói közönség.

A telenovella szereposztását pedig tovább erősíti Azela Robinson, Beatriz Moreno és a perui Nicola Porcella, a La casa de los famosos México című reality egyik finalistája. A forgatások november 6-án kezdődnek, így minden bizonnyal hamarosan még több színész részvételét erősítik majd meg a történetben.

Altair Jarabo visszatér a tévétársasághoz a történet antagonistájának bőrében

A producer annyit mondott a történetről, hogy a telenovellának két univerzuma lesz, "az átlagos [embereké] és a gazdagoké, és ezen univerzumok kontrasztjában a szerelemhez nincs recept." - állította. "A cím nagyon szép, mert ez igaz, milyen recept van arra, ami megmondja neked, milyen is a szerelem. Én mindig azt mondom, hogy senki sem tanítja meg az embert, hogy apa vagy férj legyen, ezzel találkozhatsz az életben is." - tette hozzá.

Mit gondoltok az alakuló szereposztásról? Kinek keltette fel az érdeklődését ez az eredeti történet?


Megjegyzések