Betty, la fea: hivatalosan is bejelentették a teljes szereposztást

Ana María Orozco és Jorge Enrique Abello visszatérnek, méghozzá a Yo soy Betty, la fea (Betty, a csúnya lány) folytatásában. Nemrég pedig azt is felfedték, kik lesznek benne az új évad szereposztásában, mely Betty, la fea címen készül.


A Prime Video és a kolumbiai RCN tévétársaság közös produkciójaként készül a legsikeresebb telenovella, a Yo soy Betty, la fea (Betty, a csúnya lány) folytatása, a Betty, la fea, melynek főhősnőjét, Beatriz Pinzón-t ismét Ana María Orozco alakítja, főhősét, az ő Don Armandóját pedig Jorge Enrique Abello kelti életre. Mióta bejelentették a nyáron a sikersorozat folytatását, a rajongók azt fejtegették, hogy vajon kik is lesznek részesei az új évad szereposztásának, kiket láthatunk majd újra az eredetiből, melyet Fernando Gaitán írt.

Habár korábban már mi is megírtunk egy-két nevet, például a sorozat ikonikus antagonistáit vagy Mario Duarte karakterének részvételét, a produkció nem erősítette meg hivatalosan a szereposztást egészen eddig. A napokban, azaz pontosabban szeptember 28-án azonban felfedték a teljes szereposztást, akik részesei lesznek a folytatásnak.


A sorozat, mely 2024-ben lesz elérhető a világ számos országában a Prime Video streaming felületén, a hazánkban is vetített, világszinten népszerű Yo soy Betty, la fea (Betty, a csúnya lány) folytatása lesz, mely 20 év elteltével mutatja meg a közönségnek Betty életét. A történet most úgy mutatja be Betty-t, mint egy sikeres és magabiztos nőt, aki teljesnek érzi magát szakmai téren, anyaként és feleségként. Ebben a modern verzióban, Betty egy tinédzser lány édesanyja lesz.

"Miközben Betty továbbra is Armando Mendoza felesége és a cégének vezetője, újból felépíti kapcsolatát tinédzser lányával, Mila-val, és megpróbálja átvészelni a családi vállalat krízisét, közben pedig azt kérdezi magától, hogy 20 éve valóban a jó utat választotta-e, mely valójában boldoggá tette-e őt." - részletezte a folytatás történetét a Prime Video a kiadott nyilatkozatban.


A főszereplőkhöz pedig a következő színészek csatlakoznak ebben az új évadban: Rodrigo Candamil (La ley del corazón, A grito herido), Juanita Molina (Te la dedico, Dudes), Julio Cesar Herrera (Yo soy Betty, la fea, Sin senos sí hay Paraíso), Luces Velásquez (Yo soy Betty, la fea, Sin senos sí hay Paraíso), Marcela Posada (Yo soy Betty, la fea , El final del Paraíso, Todos quieren con Marilyn), Mario Duarte (Yo soy Betty, la fea, Francisco el matemático), Zharick León (Pasión de gavilanes, La viuda de Blanco), Sebastián Osorio (La nieta elegida, Pambelé, Pasión de gavilanes), Ricardo Vélez (Yo soy Betty, la fea, El ultimo matrimonio feliz), Alberto León Jaramillo (Yo soy Betty, la fea, La vida después del reality), Julián Arango (Yo soy Betty, la fea, El Cartel de los Sapos), Natalia Ramírez (Yo soy Betty, la fea, Dr. Amor, Amor a palos), Lorna Cepeda (Yo soy Betty, la fea, Amas de casa desesperadas) és Estefanía Gómez.


A kolumbiai produkciót mintegy 180 országban vetítették, 15 nyelvre lefordították és 28 helyen adaptálták, köztük Indiában, Dél-Afrikában és az Egyesült Államokban is. 2024-ben pedig újabb mérföldkőhöz érkezik a világ legsikeresebb telenovellájának tartott kolumbiai produkció, ugyanis bemutatják a történet folytatását, melyet már több millió rajongó vár.

Mit gondoltok a teljes szereposztásról? Ki várja már a folytatást?


Megjegyzések