Minas de pasión: a telenovella főcíme

A történet megismerése és a karakterek bemutatkozása után, ma a Minas de pasión főcímével és az alatta elhangzó dallal ismerkedhettek meg.


Mai posztunkból megismerhetitek azokat a képkockákat, melyek minden telenovellánál elengedhetetlen fontosságúak, ez pedig a főcím, mellyel minden rész kezdődik. Így van ez a Minas de pasión esetében is, Pedro Ortiz de Pinedo legújabb telenovellájában, mely Livia Brito és Osvaldo de León főszereplésével készül. Az alábbi videóban pedig ti is megnézhetitek a telenovella hivatalos főcímét. (A videót sajnos ezúttal is letiltották, de hamarosan újra feltesszük.)


Christian Nodal felelős azért, hogy előadja az entrada alatt hallható dalt, melynek címe Qué tal?, mely magyar fordításban Mi van, ha...? A dal az énekes egy korábbi dala, így a teljes verziói is elérhető a youtube-on, mégpedig az alábbi videóban. Nem ez az első alkalom, hogy az énekes a hangját adja egy telenovellához, így történt ez 2020-ban is, amikor Belinda-val együtt adták elő a Si nos dejan (Alicia új élete) főcímdalát.


Azonban nem ez az egyetlen dal, mely elhangzik a telenovellában, mely a hazánkban is jól ismert La patrona (Az örökség) újabb verziójaként készül, ugyanis az éppen egy hete tartott hivatalos prezentáció során több dalt is bemutattak, melyek szintén elhangzanak a melodrámában; a dalokat többek között Carlos Gatica, Lizy Martínez, Edward Castillo és Valeria Burgos adják elő.


Mit gondoltok a telenovella főcíméről és az alatta szóló dalról? Mi a véleményetek a többi dalról?


Megjegyzések