Minas de pasión: ki kicsoda a történet új verziójában?


Livia Brito és Osvaldo de León főszereplésével startolt el hétfőn a Minas de pasión, Pedro Ortiz de Pinedo legújabb telenovellája a mexikói Las Estrellas műsorán. Mint minden feldolgozásban, ezúttal is változtattak bizonyos dolgokon, és ezzel együtt a történet karakterei is változnak, így az alábbiakban most megismerhetitek a La patrona (Az örökség) legújabb verziójának főbb szereplőit.


Livia Brito – Emilia Sánchez / Victoria

Bátor és hatékony munkás egy bányában, ahol tiszteletet nyert magának, de erőszakkal és irigységgel is szembe kell néznie. Egyedül nevelte fiát, miután 19 éves korában megerőszakolták. Habár feladta álmait, hogy vigyázzon rá, szeretne mérnök lenni. Van egy nagy ellensége, Roberta, akinek a fia, Mauricio a megszállottja Emilia-nak. Leonardo érkezése megváltoztatja az életét, és összetöri Sebastián, udvarlója szívét. Ebben a bátorsággal, fejlődéssel és szerelemmel teli történetben, Emilia új kihívásokkal néz szembe, miközben felfedheti valódi erejét és nagyságát mint nő.


Osvaldo de León – Leonardo Santamaría

Milliomos építőmérnök és környezetvédő, Roberta fia. Mexikóvárosban él, elismert a "zöld város" projektjei miatt. Kapcsolatban van Sara-val, de a szerelem bonyolult számára a kevés figyelem miatt, amit gyerekkorában kapott. Apja halála és anyja, Roberta viselkedése nyomasztják őt. Testvére, Mauricio megszállott, és ellene van kapcsolatának Emilia-val, mivel ő is szerelmes a nőbe. Viszontagságok és hibák közepette, Leonardo megismeri a valódi szerelmet, és képes lesz megváltozni Emiliáért, habár szembe kell néznie kihívásokkal és nehézségekkel a boldogsághoz vezető úton.


Anette Michel – Roberta Castro

Mindenki úgy ismeri, mint az Úrnő, Ignacio Villamizar felesége és Eduardo Santamaría özvegye. Gyönyörű, elegáns és manipuláló, ravasz és nagy stratéga. Habár jószívűnek mutatja magát azzal, hogy segíti a falu szegényeit, azonban valójában azért teszi, hogy közel tartsa őket, és a bányájában dolgoztassa őket. Az élete azonban megváltozik, amikor rájön, hogy a fiai mindketten szerelmesek Emilia Sánchez-be. Habár ambíciójának nincsenek határai, Roberta-nak szembe kell néznie új kihívásokkal a szerelem következtében, ami Emilia és fiai közt alakul ki.


Sylvia Sáenz – Sara Quintana

Adalberto és Gigi Quintana idősebb lánya. Gyönyörű, kifinomult, kitartó, intelligens és ambiciózus. Sikeres reklámügynöksége van, de sosem érzi magát eléggé magabiztosnak anyja állandó kritizálásának köszönhetően gyerekkorában. Sara-nak sok férfival volt felszínes kapcsolata, míg nem újra találkozott Leonardo-val. Miután kapcsolatba kezdenek, rájön, hogy szereti, de veszélyeztetve érzi magát Emilia-tól. Azért, hogy megtartsa Leonardo-t, terhességet színlel, habár a baba valódi apja Danilo Betancourt, egy imádnivaló, de szegény férfi, akivel alkalmi kapcsolata volt. Idővel Sara rájön, hogy Danilo-ba szerelmes, és hogy újrakezdheti vele, hogy együtt felneveljék a lányukat.


Rodrigo Brand – Danilo Betancourt

Profi csaló és Emilia szövetsége a San Lorenzo-i gonoszok elleni harcban. Karizmatikus, jóképű és jó képessége van a nagy pénzösszegű csalásokhoz és lopásokhoz. San Lorenzo embereit egyik sötét üzlete kapcsán ismeri, és csatlakozik Emilia-hoz és Aleida-hoz a pszichiátrián, hogy igazságot tegyenek ellenségeikkel szemben. Szép lassan beleszeret Sara-ba, Gigi és Adalberto lányába. Ezzel a kapcsolattal Danilo rájön, hogy új életet kezdhet és eltávolodhat bűnöző múltjától. Végül családot alapít Sara-val és új célt talál az életében, hátrahagyva ezzel sötét múltját, és így megtalálja a boldogságot azokkal az emberekkel, akik értékelik és szeretik valóban.


Omar Germeros – Fidel Roldán de la Fuente

Előkelő, karizmatikus férfi, nagy tehetséggel a politikában, és szinte fotografikus memóriával. Szenátor, aki nagy vagyonra tett szert különféle illegális politikai és üzleti tevékenységek során. Roberta szeretője és bűntársa, akivel sötét titkokat őriz múltjukról. Van egy fia, akit Orlando-nak hívnak, és akit lenéz és kritizál állandóan. Habár még mindig Aleida a felesége, bezáratta egy pszichiátriai intézetbe, elhitetve, hogy bolond. Hatalométvágya és ambíciója túlzottak, amiért rideg és számító a természete is.


Karyme Lozano – Aleida Cervantes

Fidel Roldán de la Fuente felesége és Orlando édesanyja. Gazdag és előkelő családból származik, szerelemből ment hozzá Fidel-hez, de idővel felfedezte a korrupciót és férje illegális politikai üzleteit. Mivel ellenáll az illegális üzleteinek, Fidel bezáratja egy pszichiátriai intézetbe, hogy kordában tartsa, és távol a fiától. Aleida a társává válik Emilia-nak, aki támogatja őt és barátnőjévé teszi. Aleida-nak az a célja, hogy visszaszerezze az életét, szembenézzen San Lorenzo gonoszaival és visszaszerezze a fiát.


César Evora – Ignacio Villamizar

Gazdag családba született, akik az üzlettel foglalkoztak. Fiatalkora óta Tigre barátja, aki bevezette a bányászat világába. Jóképű, elegáns férfi, akinek van egy lánya, María José. Első felesége halála után a fővárosba költözött, majd később feleségül vette Roberta-t, miközben rájött, hogy arany lelőhely van San Lorenzo-ban. Ignacio jobban értékeli az emberek képességeit, mint a társadalmi pozíciójukat, és sokan csodálják kedves és dolgos természetéért. Mauricio-t és Leonardo-t fiainak tekinti. Különleges szeretetet érez Leonardo iránt ereje és bátorsága miatt, emellett apai szeretetet érez Emilia iránt is, akit segített tanulmányaiban, és tanácsokkal látta el őt.


Alejandro Camacho – Julián Sánchez "Tigre"

Mindenki Tigre-nek hívja, melynek jelentése Tigris, Emilia édesapja. Erős és energikus férfi, akit bányászati képességeiről és bátorságáról ismernek. Annak ellenére, hogy nem tanult ember, hűséges, védelmező és mindig készen áll megvédeni a családját. Hosszú évekre visszanyúló barátsága van Ignacio-val, a bánya tulajdonosával. Tigre-nek az a vágya, hogy együtt legyen a családja, és keményen dolgozik a bányában, hogy spóroljon, és örökséget hagyjon szeretteire. Egyetlen vágya, hogy boldognak láthassa a családját és megvédeni őket a jövőre. Emilia és Zaira kapcsolata feszültséget okoz a családban, de Tigre továbbra is egy nemes férfi.


Cynthia Klitbo – Zaira Pérez

Olyan képessége van, mellyel megérzi a jövőt, emellett fehér boszorkányságot tanult kislánykora óta. Habár néhányan kételkednek képességeiben, lassan bebizonyítja, hogy jó a varázslatokban. Nagyon fiatalon érkezett San Lorenzo-ba, tanulmányok nélkül, de azzal a kötelezettséggel, hogy pénzt küld szüleinek Veracruz-ba. Pincérnőként kereste kenyerét, ételt árult és munkákat vállalt jósnőként, hogy pénzt keressen és fenntartsa családját. Annak ellenére, hogy nem házasodtak össze Tigre-vel, Zaira mélyen szereti őt és egy családot alapítottak együtt. Azonban Zaira tudja, hogy sosem foglalhatja el Emilia anyjának helyét, és próbálta megnyerni a szeretetét, azonban eddig kevés sikerrel.


Andrés Ruanova/Iker García – Nicolás Sánchez Guzmán

Emilia, és anélkül, hogy tudná, Mauricio Santamaría fia. Érzékeny, introvertált és jóérzésű kisfiú. Szeret tanulni és jó érdemjegyeket szerezni, nagybátyjával, Gaellel szemben. Csodálja a nagyapját, Tigre-t, és olyan szeretne lenni, mint ő, de félénk és nehezen fejezi ki gondolatait és érzelmeit. A rajzolást használja arra, hogy könnyítsen a lelkén. Nicolás imádja az anyját és tudatában van a nagy áldozatnak, ezért próbálja boldoggá tenni és jó gyerek lenni. Hamarosan nagy változásokkal kell szembenéznie az életében, miután megtudja, ki az apja, majd megtapasztal egy luxussal teli életet, és azt, hogy milyen Roberta Castro unokájának lenni.


Lukas Urqijo/Edward Castillo – Gael Sánchez Pérez

Tigre és Zaira fia. Habár intelligens, figyelemzavarból adódó nehézségei vannak, nehezen tud tanulmányaira koncentrálni. Szeretetteljes és engedelmes fiú, mindig próbál segíteni, ételt árusítva vagy kisebb üzleteket keresve, hogy segítsen az otthoni kiadásokkal. Habár jó fizikai képességei vannak, mint a foci, nem olyan biztos benne, hogy folytatja a családi bányász hagyományt.

Mit gondoltok a karakterekről és a színeszekről?


Megjegyzések

  1. Köszi a cikket. Bele fogok nézni.

    A karakterekről: Karyme Lozanot és Cynthia Klitbot én megcseréltem volna; előbbi szerintem jobban mutatna a Franciska-szerepben, utóbbit pedig Constanzaként hitelesebbnek találnám.

    De alapvetően elégedett vagyok a szereposztással, Livia és Osvaldo szerintem szépek lesznek együtt, és úgy mindenki okés.

    Ha jól emlékszem, a Cesar Evoranak megfelelő karakter nem volt a 2013as verzióban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Benne volt, csak kb az első jelenetben meg is halt.

      Törlés

Megjegyzés küldése