A mostoha: ma startol Aracely Arámbula legújabb telenovellája

Elérkezett a nap, amikor is Aracely Arámbula birtokba veszi a TV2 délutáni sávját legújabb telenovellájával, mely ma veszi kezdetét.


Bő egy évvel a tengerentúli premier után, ma hazánkba is megérkezik a 2022-es La madrastra (A mostoha), melynek főszereplőit Aracely Arámbula és Andrés Palacios keltik életre. Egészen pontosan ma délután 14:35-től látható a melodráma első része a TV2 műsorán, majd minden hétköznap folytatódik ugyanebben az idősávban, melyben a pénteken befejezett Corazón guerrero (Háborgó szívek) helyét veszi át. A telenovella a 2005-ös La madrastra (A mostoha) feldolgozása, azonban annak ellenére, hogy már ismerjük a történetet, érdemes lesz követni, ugyanis egy új verzióról van szó, melyben nem teljesen úgy lesznek a történések, mint a már ismertben.

Emellett pedig egy nagyszerű szereposztás meséli el ismét a történetet, köztük Marisol del Olmo, Isadora González, Martha Julia, Denia Agalinou, Marco Treviño, Cecilia Gabriela, Juan Martín Jáuregui, Gabriel Soto, Vilma Sotomayor, José Elías Moreno, Juan Carlos Barreto, Lalo España, Adrián Di Monte, Julia Urbini, Ana Tena, David Caro Levy és Emiliano González.


A melodráma az oldalunkra is fel lesz töltve, a premier után pár órával már nálunk is élvezhetitek az első részt, majd a későbbiekben is tesszük fel a részeket, amikor időnk engedi, javarészt hétvégente. A telenovella epizódjai a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva lesznek elérhetőek HD 720p felbontásban.

A premier után pedig várunk vissza titeket, hogy elmeséljétek, mi a véleményetek az első részről. Ki mit gondol az első rész alapján? Ki fogja követni a novellát?


Megjegyzések