Vuelve a mí: Samadhi Zendejas mesélt a készülő telenovelláról

A mexikói színésznő nemrég egy kis előzetest adott a főszerepéről, melyet a Telemundo újdonságában, a Vuelve a mí-ben, melyben a kubai William Levy lesz a párja.


Jenni Rivera, a vonzó Circe, a rab Mambo... az utóbbi években Samadhi Zendejas meglepte a közönséget teljesen ellentétes karaktereket életre keltve, mely generációja egyik legsokoldalúbb színésznőjévé tették. Most pedig karrierje egyik legjobb pillanatát éli meg a 28 éves színésznő, ugyanis első főszerepét kelti életre. A mexikói színésznő a Vuelve a mí főhősnőjét kelti életre William Levy oldalán, a Telemundo romantikus drámájában, melynek forgatásai május vége óta zajlanak Mexikó és Miami között.

"Nuria egy olyan karakter, akiért 2021 óta küzdök, reménnyel telve mentem a meghallgatásra, hogy beléphessek az otthonaikba, és ezzel megismerhessenek egy részt belőlem." - vallotta be Samadhi nemrég a közösségi oldalán, ahol adott egy kis előzetest részvételéről ebben a történetben.


"[Nuria] egy gyönyörű karakter az összetettségével együtt. Egy olyan karakter, amire nagyon vágytam egyetlen ok miatt: hogy megérintsem a szíved." - vallotta be. "Írom ezt a szöveget, amíg várok arra, hogy leforgassak egy jelenetet az eső miatt, mert a klíma ebben a városban egy őrület. Amikor megérkezek a forgatásra, csak hálát érzek minden nap, és ezek azok a szép okok, amiért minden nap felkelek." - írta közösségi oldalán.

Emellett számos forgatási képet is lehet találni az interneten a telenovelláról, melynek szereposztását Ximena Herrera, Laura Flores, Kimberly Dos Ramos, Diego KleinFerdinando Valencia és Fernando Ciangherotti is erősítik, melyeket megosztottak a különböző telenovellákkal foglalkozó oldalak, a továbbiakban pedig ezekből a képekből szemezgethettek.




A Vuelve a mí forgatásait május 22-én kezdték meg, azt azonban egyelőre nem tudni, pontosan mikor is kerül képernyőre. Ki várja már, hogy megismerhesse Nuria történetét?


Megjegyzések