Tierra de esperanza: befejeződött a forgatás

Már készen van az összes rész José Alberto Castro jelenleg futó telenovellájából; befejeződtek a Tierra de esperanza forgatásai Mexikóban.


Június 12-én startolt el a mexikói Las Estrellas műsorán José Alberto Castro telenovellája, a Tierra de esperanza, mely a 21:30-as sávban futó El amor invencible megüresedő helyét vette át a tévétársaság fő csatornájának műsorstruktúrájában. Carolina Miranda és Andrés Palacios keltik életre a történet főhőseit, mely a méltán híres La tormenta feldolgozásaként készült el. A 60 részesre tervezett telenovella jelenleg a felénél tart Mexikóban, azonban már az összes részt leforgatták.

Sofía Castro, a producer lánya, aki Valentina Rangelt kelti életre a történetben, több riporter előtt is megerősítette, hogy már befejezték a felvételek rögzítését. Azt is elmondta, hogy akárcsak ő, "az egész csapat, aki ezen a produkción dolgozott, szomorúak a ciklus vége miatt, mivel ez egy olyan munka volt, melyet mindannyian élveztek." - számolt be róla a TVyNovelas Magazin.


Habár még nem jelentették be hivatalosan, a vidéki melodráma, melyet egy gyönyörű yucatán-i birtokon forgattak, szeptember 1-jén fejeződik be a 60. részével.


Milyen a nézettsége?

Annak ellenére, hogy egy nagyszerű szereposztást láthatnak minden este, köztük Marta Julia, Luis Roberto Guzmán, Mariana Seoane, Sergio Goyri és Alejandro Tommasi, a közönséget eléggé megosztja a novella. Ez pedig meglátszik a nézettség terén, ugyanis a Tierra de esperanza messze van a La desalmada 5 milliós nézettségétől, inkább annak a felét hozza.

A telenovella átlagosan 2,5 és 3 millió között mozog, ebben az idősávban pedig a 3 milliós nézettség alatti telenovellák egyértelmű bukásnak számítanak. A többség annak tudja be ezt a rossz nézettséget, hogy a részek unalmasak, hiányzik belőlük az izgalom, és az epizódok zárása sem kelt kíváncsiságot, hogy tovább nézzék, vajon mi lesz a következő részben.

Közületek követi valaki a sorozatot? Nektek mi a véleményetek róla?


Megjegyzések

  1. Csak 60?
    Legalább a 85-90-et jó lenne ha elérné mindegyik,mire az ember bele kezd már vége is.

    VálaszTörlés
  2. Igen, ennyi ígéretes szereplõvel elindítani egy sorozatot 60 rész erejéig nem túl okos döntés.
    Castro-ra pedig haragszom, amiért képes néha ilyen semmilyen sorozatokat csinálni. Hol van már a Rubihoz, a La que no podía amar-hoz és a Corona de lagrimas-hoz hasonló színvonal?!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése