Ismétlés: Viharos szívek augusztus 7-től az Izaura TV-n

A Vencer-antológia második részeként készült Vencer el desamor (Viharos szívek) ismét képernyőre kerül hazánkban, ezúttal az Izaura TV-n lesz látható a telenovella.


Rosy Ocampo 2020-ban készített telenovelláját ismétli meg az Izaura TV a jelenleg futó Soltero con hijas (Derült égből apa) helyén, mely jelenleg a reggeli 7:05-ös sávban fut. Nem másról van szó, mint a Vencer el desamor-ról (Viharos szívek), melyet 2021. szeptember 3-án tűzött először műsorra hazánkban a TV2. Claudia Álvarez, Daniela Romo, Julia Urbini és Valentina Buzzurro keltik életre a történet főhősnőit, akik különböző életkorú és társadalmi osztályból származó nők, akiket két dolog köt össze: a sors úgy hozta, hogy ugyanazt a házat kell megosztaniuk, mely elsőre feszültségekkel jár, emellett összeköti őket a szívfájdalom, melyet párjuk távolléte miatt éreznek. Azonban rájönnek, hogy együtt erősebbek, és ha összefognak, le tudják győzni a szívfájdalmat.

A szereposztást David Zepeda, Emmanuel Palomares, Altair Jarabo, Juan Diego Covarrubias, Alfredo Gatica, Isabella Camil, Leonardo Daniel, Marco Treviño, Joshua Gutiérrez, Alejandra García, Lourdes Reyes, Christian de la Campa, José Elías Moreno, Beatriz Moreno és Carlos Bonavides is erősítik.


A 93 részből álló telenovella a sikeres Vencer-antológia második sorozata, melynek jellemzője, hogy minden telenovella négy nő történetét mutatja, mellyel társadalmi üzenetet adnak át a közönségnek. A novella augusztus 7-től minden hétköznap reggel 7:05-től lesz látható az Izaura TV műsorán; emellett az oldalunkon is elérhetőek a részek a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva.

Ki látta már közületek a telenovellát? Mi a véleményetek róla? Ki az, aki most fogja nézni először vagy már látta, és újranézi?


Megjegyzések

  1. Bárcsak ez azt jelentené, hogy utána premierként leadnak egy másik Vencer-t. (Tudom, álmodik a nyomor. :'D)

    VálaszTörlés
  2. Pedig tényleg nagyon jó lenne, ha jönne a többi Vencer-sorozat is. Különösen az első, a miedo. Egyébként ezt a sorozatot is csak ajánlani tudom.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem annyi Vencer sorozat készül, hogy egy be fog csúszni 🙂 én anno azt gondoltam, hogy csak trilógia lesz, de már az 5. készül belőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Viszont ez az 5. ordas nagy bukas. Legutobbi reszet mindossze 2,35 millioan neztek, ami olyannyira keves, hogy az Eternamente Amandonost is tobben neztek. Nem csodalkoznek ha hamarosan idosav valtas lenne.

      Törlés

Megjegyzés küldése