Golpe de suerte: az első forgatási képek

Nicandro Díaz legújabb telenovellája, a Golpe de suerte már forog Mexikóban, most pedig eljött az ideje, hogy benézzünk a forgatás kulisszáiba.


Golpe de suerte munkacímen készül Nicandro Díaz legújabb telenovellája, melyet a Mi fortuna es amarte és a Mi camino es amarte nagy sikere után, hasonló recepttel készít a TelevisaUnivision-nak. Habár a kommentek között sokan írják, hogy a novella címe legyen Mi suerte es amarte, egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mi lesz a végleges cím. Ami biztos, az a szereposztás, ugyanis már meg kezdték a forgatásokat Mexikóban. Mayrín Villanueva, Eduardo Yañez, Eva Cedeño, Gonzalo García Vivanco, Daniela Martínez és Carlos Said alakítják a történet főszereplőit, míg a gonoszok bőrébe pedig Marjorie de Sousa, Sergio Sendel és Michelle González bújnak, többek között. 






A szereposztást erősíti Horacio Pancheri, Maya Mishalska, Ana Bertha Espín, Marcelo Barcelo, Tania Nicole és Camille Mina is; a telenovella a jelenleg futó Vencer la culpa helyét veszi majd át a mexikói Las Estrellas 20:30-as sávjában. Addig is pedig hoztunk nektek egy csokor forgatási képet a folytatásban, melyeket a közösségi oldalakon osztottak meg, s melyek segítségével bepillanthatunk a forgatás kulisszái mögé.





A chilei történet feldolgozásaként készülő telenovella forgatásait július 10-én kezdték meg, képernyőre pedig október 16-án kerül a Las Estrellas-on. Ki várja már, hogy újabb részletek derüljenek ki a novelláról?


Megjegyzések

  1. Ez a Televisa annyira unalmas már. Minden sorozatukban szinte MAYRÍN VILLANUEVA, DAVID ZEPEDA, GABRIEL SOTO, CESAR EVORSA, RENE STRICKLER és még sorolhatnám. Ezért szeretem jobban a Telemundot.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése