Elhunyt Alfonso Iturralde

A telenovellák világa gyászruhába öltözött tegnap, ugyanis elhunyt 73 éves korában Alfonso Iturralde, aki többek között a Marimar (Marimar) főgonosza is volt.


Július 25-én, kedden gyászruhába öltözött a telenovellák világa Alfonso Iturralde sajnálatos halála miatt, akinek egyik legemlékezetesebb karaktere Renato Santibáñez volt a Marimar-ban (Marimar), melynek főszereplőit Thalía és Eduardo Capetillo alakították. A hírt a Mexikói Nemzeti Színészek Társulata erősítette meg, akik kifejezték részvétüket, ugyanis a színész nagy űrt hagyott a telenovellák világában. Egy hosszú és kiemelkedő karrierrel a moziban, a színházban és a televízióban, Alfonso Iturralde feledhetetlen nyomot hagyott a melodrámák szerelmeseinek emlékezetében.

Miután közzétették a hírt, az internetet elárasztották a részvétet nyilvánító és nosztalgikus bejegyzések, melyben megemlékeztek a színészről. A színész-énekesnő, Thalía egy megható üzenettel és a lenti fényképpel búcsúzott a színésztől, aki Renato Santibáñez karakterét alakította a Marimar-ban (Marimar). "Repüljön magasan a mi Renato Santibañez-ünk." - írta a kép alá Thalía.


Alfonso Iturralde rengeteg telenovellában szerepelt karrierje során, melyek közül hazánkban is számos novellában láthattuk, melyek egészen pontosan a Marimar (Marimar), Por tu amor (Szeretni bolondulásig), Siempre te amaré (Sebzett szívek), Así son ellas (Virágok klubja), La fea más bella (Lety, a csúnya lány), Al diablo con los guapos (Pokolba a szépfiúkkal), Querida enemiga (Kedves ellenség), Las tontas no van al cielo (Candy), En nombre del amor (A szerelem nevében), La fuerza del destino (A végzet hatalma), Dos hogares (Kettős élet), La tempestad (A vihar), Tres veces Ana (Ana három arca), Enamorandome de Ramón (Szerelmem, Ramón) és Médicos, línea de vida (Vészhelyzet Mexikóban); utolsó telenovellája, melyben szerepelt, pedig a 2021-es La desalmada volt.

Nyugodjon békében!


Megjegyzések