Betty, a csúnya lány: így néz ki ma Betty háza

A legsikeresebb telenovella, a Yo soy Betty la fea (Betty, a csúnya lány) egyik helyszíne igazi zarándokhellyé vált a telenovella rajongói körében, most pedig mi is bekukkantunk Betty házába.


Az 1999-ben készült kolumbiai telenovella, a Yo soy Betty la fea (Betty, a csúnya lány) akkora sikert aratott az egész világban, hogy minden éven rajongók ezrei utaznak el Kolumbiába, hogy meglátogassák a Fernando Gaitán tollából készült telenovella helyszíneit: az Ecomoda épületétől kezdve a hotelig, ahol Cartegena-ban szállt meg Betty. Ezek a helyek naponta fogadnak látogatókat, akik a telenovellában szereplő épületeket szeretnék megnézni, melyek igazi zarándok helyekké váltak.

Az egyik legkeresettebb hely mind közül a rajongók között természetes Betty háza, mely 20 év után is tökéletes állapotban és még a Google Maps-en is megtalálható, ahol szövegesen is olvasható, hogy az Betty háza. A rajongók, akik meglátogatják, rengeteg képet töltöttek fel az internetre, és elmondásaik szerint szederlével várják a látogatókat.

Az étkező fala tökéletes egy fotóhoz

A rajongók kedvenc titkárnőjének háza rengeteg felejthetetlen, szórakoztató jelenetnek volt tanúja, a kis születésnapi bulitól kezdve, amit Bettynek rendeztek, addig, amikor Armando Mendoza elbújt Drag Queen-nek öltözve; az épület rengeteg anekdotát ajánl fel a rajongóknak, akik nagy kedvvel látogatják meg.

Vannak képek és karikatúrák a telenovelláról az egész házban

A ház továbbra is áll a mai napig, tökéletes állapotban őrizték meg, és egy család lakik benne, akik szintén a telenovella rajongói, így fogadják a világ minden részéről érkező turistákat, ahogyan azt kell: szederlével kínálják a látogatókat és megengedik nekik, hogy annyi képet készítsenek, amennyit szeretnének.

Betty háza Bogotá-ban nagyon népszerű turistalátványosság

A ház egészen pontosan Bogotá-ban található, a poszt folyamán a képek segítségével pedig ti is megnézhetitek, hogyan fest ma bentről Betty háza.

A ház pontos címe: Calle 181 con Carrera 43, en Bogotá, Colombia


Megjegyzések