Vencer la culpa: ők fognak szembenézni a bűntudattal


A Vencer-antológia legújabb telenovellájában a bűntudattal kell szembenézniük a karaktereknek, ugyanis ahogy a Vencer la culpa-ban, úgy az életben is mindannyian cipelünk valamilyen bűntudatot. A folytatásban részletesebben megismerkedhettek Rosy Ocampo újdonságának főszereplőivel, és megtudhatjátok, hogy ők milyen bűntudattal harcolnak.

"Szeretnék függetlenedni, de bűntudatot érzek egyedül hagyni a szüleimet."

Claudia Martín – Paloma Gallardo

Paloma egy szimpatikus digitális tervező, akinek nagy szerencséje van a munkájában. Mivel szülei egyedüli gyermeke, ezért bűntudatot érez, amiért nem tud elválni a szüleitől és egyedül élni. Emellett bűntudatot érez, amiért rosszul választja meg párjait, annyira, hogy el is küldi őket magyarázat nélkül.

"Szinte mindig bűntudatom van, amiért nem tudok a lányommal lenni a munkám miatt."

Gabriela de la Garza – Manuela Román

Manuela egy egyedülálló anya, aki a lelkét is kidolgozza, hogy felnevelje egyetlen lányát, emiatt pedig három munkahelye is van. Bűntudatot érez, amiért nem tudja végigkísérni lánya fejlődését, amiért eltitkolja előle, ki az apja és amiért nem adott neki egy apai figurát. A sors azonban újra egyesíti útját Leandro-val, az exével és egyben lánya apjával. Azonban Manuela új lehetőségre talál a szerelem terén Pablo-val, aki saját bűntudatát cipeli idősebbik fia eltűnése miatt.

"Néha bűntudatot érzek a válás miatt, amiért eltávolodtak tőlem a gyerekeim."

María Sorté – Amanda Cardenal

Amanda egy előkelő nő. Megalapított egy kis vállalkozást, ahol kisállatok számára készült termékeket árusítanak. Elválik a gyerekei apjától, véget vetve egy 40 évig tartó házasságnak. Bűntudatot érez a gyerekei nyomására, amiért véget vetett egy "tökéletes házasságnak", és amiért évekig hallgatott a rossz bánásmódról és az erőszakról. De legnagyobb bűntudatát azért érzi, amiért egy másik férfitól esett teherbe, és amiért eltitkolta férje elől egyik gyermeke apjának kilétét.

"Gyakran érzek bűntudatot, amiért nem felelek meg az elvárásoknak."

Romina Poza – Yaneli Serrano López

Yaneli egy szerény anyagi körülmények között élő fiatal lány, vidám és nagyon intelligens. Testvére anyagi támogatásának köszönhetően, egy magániskolában tanul. Bűntudatot érez, amiért nem elégíti ki testvére elvárásait. Szintén bűntudatot érez azért, mert látta a testvérét veszekedni Dulce-val, és nem tudja, hogy feljelentse vagy hallgasson.

"Teljesen nyilvánvaló, hogy a körülöttem lévők bűntudatát fogom a saját hasznomra fordítani."

Gabriel Soto – Leandro Govea

Jóképű, vonzó és nárcisztikus férfi, mindig próbálja érvényesíteni akaratát, nem foglalkozva azzal, hogy mit kell ehhez tennie. Sikeres büntetőjogász, és ettől a hatalomtól úgy érzi, hogy mindenre képes és mindenkit irányítania kell a környezetében.

"Nehezemre esik elfogadnom a fiamat olyannak, amilyen."

Matías Novoa – Pablo Córdoba

Pablo egy üzletember, aki Guadalajara-ban él egy hagyományőrző családban, házas, született egy gyermeke, Damián, de elvesztette első feleségét, ezután pedig született még egy gyermeke Carmina-tól. Damián saját döntéséből elhagyja a házat, és bűntudatot érez, hogy hosszú ideje nem látta őt. Mexikóvárosba utazik, hogy felkeresse, de nem találja, és ekkor kezdődik aggodalma és a konfliktusok a házasságában. Azonban a keresés közben megismeri Manuela-t, és halálosan beleszeret.

"Őrizni ezeket a titkokat eltávolít az emberektől, akiket szeretek."

Carlos Ferro – Franco Beltrán

Franco egy eléggé félénk és introvertált férfi, aki szereti nagyon a munkáját, felelősségteljes, ám van egy megszállott-kényszeres tulajdonsága. Nehezen alakít ki kapcsolatot a barátaival és a munkatársaival, azonban megjelenik az életében Paloma, aki azért érkezett, hogy változtasson rajta, és szakítson ezzel a stratégiával, ami felépítette őt.

"Fáj a gyerekeim visszautasítása."

Juan Carlos Barreto – Enrique Ortega

Enrique egy egyedülálló férfi, két fia és unokái is vannak. Megismeri Amanda-t, és beleszeret, de amikor a gyerekei tudomást szereznek róla, nem fogadják el ezt a kapcsolatot. Azzal vádolják, hogy helyettesíteni akarja elhunyt anyjuk helyét, így Enrique-nek gyerekei elutasításával kell szembenéznie.

Mit gondoltok a karakterekről? Van már kedvencetek?


Megjegyzések