Új feltöltés: Kamuprofil (Perfil falso)

Új magyar feliratos minisorozatot töltünk fel nektek, mégpedig a Netflix egyik újdonságát hoztuk el nektek magyar felirattal, a Perfil falso-t, melyet magyarra Kamuprofil címen fordítottak, s mely hatalmas sikereket ért el a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában az elmúlt hetekben.


A sikeres chilei író, Pablo Illanes tollából készítette el a Paramount Television International Studios ezt a sorozatot, mely május utolsó napján került fel a legnagyobb streaming szolgáltató, a Netflix kínálatában. Az író munkássága nem ismeretlen a hazai telenovella rajongók számára sem, hisz többek között a Dónde está Elisa (Elisa nyomában) chilei eredetijét is ő alkotta meg; most pedig ezzel a sorozattal debütált a Netflix-en, mely tele van szenvedéllyel, akcióval és titkokkal.

A főszerepben Carolina Miranda és Rodolfo Salas láthatóak, akiket olyan telenovellákból is ismert arcok kísérnek el a csupán tíz részes sorozatban, mint például Mauricio Henao vagy Lincoln Palomeque. A sorozat már teljes egészében elérhető az oldalunkon, az alábbi gombra kattintva vagy az 'Egyéb sorozatok' menüpont alatt érhetitek el. A részeket Full HD 1080p minőségben töltöttük fel magyar felirattal, a videa és az uloz.to megosztókra. A folytatásban röviden megismerkedhettek azzal, miről is szól a miniszéria, illetve belekukkanthattok a trailerbe is.

MEGNÉZEM A SOROZATOT



Történet

Camila (Carolina Miranda) a Las Vegas-i sztriptíz táncosnő megismerkedik a Tinderen a neves kolumbiai plasztikai sebésszel, Fernando Castellel (Rodolfo Salas), akivel hamar egymásba is szeretnek. Miután egyik vacsorájukon nem jelenik meg Fernando, mivel húga balesetet szenvedett, Camila úgy dönt, meglepi a férfit, és elutazik hozzá Kolumbiába, azonban Ő lepődik meg a legjobban, mikor rájön, hogy semmi sem az aminek látszik.


Trailer


A nagy sikerre való tekintettel, melyet elért a sorozat a Netflix-en, nemrég azt is bejelentették, hogy berendelték egy második évadra, így a történet tovább fog folytatódni; azt azonban egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor.

Kinek keltette fel az érdeklődését a sorozat? Látta már valaki közületek? Mi a véleményetek róla?

Megjegyzések