Senda prohibida: ismerd meg a szerelmi háromszög tagjait!

A TelevisaUnivision újdonsága, a Senda prohibida az első mexikói telenovella feldolgozása, mely mától elérhető a ViX+-on; így eme jeles nap alkalmából ismerkedjünk meg a főbb karakterekkel!


A Giselle González kezei között készült Senda prohibida modern verziója egy ígéretes szerelmi háromszöggel rendelkezik, akik ismét történelmet írnak, ahogyan az eredeti történet tette 65 évvel ezelőtt. Ezúttal Ela Velden, José Manuel Rincón és Raúl Méndez alakítják a történet főszereplőit, akik interjút adtak a TVyNovelas Magazinnak, melyben karaktereikről meséltek. Ezekkel az interjúkkal és a karakterek hivatalos leírásával, a folytatásban ti is megismerhetitek a történet főszereplőit.


Ela Velden – Nora López Jiménez/Corina

Nora egy szerény családból származó lány. Gyönyörű lány, aki kislánykora óta nem érezte magát a helyén, még arról is álmodott, hogy ő egy gazdag mágnás elrabolt lánya, aki visszatérne érte, hogy megadja neki a luxussal és kényelemmel teli életet, melyhez ő úgy gondolta, hogy tartozik.

Miután felnőtt, megpróbálta megszerezni ezt az életet egy férj segítségével, aki megmentené a szegénységtől. Így került kapcsolatba először egy gazdag bányásszal szülőfalujában, akinek miután tönkre tette a házasságát és romokban hagyta, elhagyta, miközben halottnak hitte. Nora megszökött Mexikóvárosba az unokatestvéréhez, akivel egy bérszobában laknak. Ott ismeri meg Roberto-t, aki habár különösen vonzónak tűnik neki, még apuci fia, akinek nincsen saját pénze, így nem adhatja meg neki azt az életet, amire vágyik.

Sorsa megváltozik, amikor megismeri Federico-t, Roberto apját, aki anyagi ambíciói célpontjává válik. Habár Nora egy kabaréban dolgozik, Federico szemei előtt a Párizs Virágkereskedés szerény és becsületes alkalmazottjaként tűnik fel.

"Nora egy emberi karakter, egy nő, aki fejlődni akar, de rossz döntéseket hoz, melyekkel másokat bánt meg, hogy elérje célját. Van egy másik, sötét személyisége is, aki Corina, egy kabaréban dolgozó nő, aki férfiakat csábít el és kihasználja őket; ezért ilyen összetett ez a karakter." - mesélte Ela Velden karalteréről.


Raúl Méndez – Federico Rubio

Példás férj és családapa az 50-es évekből, amikor még becsületesnek lenni figyelemre méltó volt. 1935-ben feleségül vette Irene-t (Iliana Fox), akitől két gyermeke született: Roberto és Martha. Federico-nak sosem fordult volna meg a fejében, hogy megcsalja szeretett feleségét vagy nem teljesíteni a családdal szembeni kötelességeit, ha nem érkezett volna meg az életébe Nora.

"Ami megragadott ebben a karakterben, hogy belebújhatok ebbe a merevségbe, ebbe a nagyon feszélyezett módba, amivel a dolgokat csinálja, bizonyos feltételek mellett. Amivel megküzdöttem, az a megcsalás része volt, mert habár tudtam, hogy csak játszok, érezni ezt a szeretetet és odaadást a családom iránt, éjszaka pedig más házban lenni és más életet élni, sok munkával járt, mert az én taníttatásom nem engedné ezt meg. Istennek hála léteznek ezek a karakterek, akik megteszik azt, amit mi sohasem tennénk meg az életben." - nyilatkozta az ő részéről Raúl Méndez.


José Manuel Rincón – Roberto Rubio

Federico idősebb gyermeke, aki éppen befejezi mérnöki tanulmányait. Apja örököseként látja a sikeres vállalatban, amit annak idején ő alapított, azonban Roberto inkább azért tanulta ki a szakmát, hogy örömet okozzon az apjának, mintsem azért, mert elhivatottságot érezne. Habár jószívű, a motorokért érzett érdeklődése a kor ok nélküli lázadó típusához fog hasonlítani, de a szenvedély, ami valódi problémákba sodorja őt, az az, melyet Nora iránt érez. Anélkül, hogy tudná, hogy az apja szeretője, meg akarja hódítani, ezzel belekeveredve üzletekbe egy sötét karakterrel, aki csak arra használja fel, hogy bosszút álljon Federico-n.

"Már dolgoztam együtt Ela-val, úgyhogy megvolt ez a bizalom és nyugodtság, hogy egy olyan projektben leszek valakivel, akinek tudok ajánlani dolgokat. Raúl-lal is megadatott ez a kényelmesség a munkához, ezen alapult meg a munkakapcsolatunk, hogy eljátszhassuk ezeket a szerepeket." - tette hozzá José Manuel Rincón, aki zárja a szerelmi háromszöget.


A csupán hét részből álló sorozat a mai naptól elérhető a latin-amerikai streaming szolgáltató kínálatában. Mit gondoltok a karakterekről? Kinek keltette fel az érdeklődését a sorozat?

UPDATE: A teljes sorozatot le tudjátok tölteni eredetiben ide kattintva.

Megjegyzések

  1. Egy linket esetleg tudnál adni ahol megnézhetem az első részt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma van a premier, így még nekem sincsenek meg a részek, de holnapra valószínűleg már meglesznek, és szívesen csatolom őket a poszthoz.

      Törlés
  2. Szuper köszönöm szépen

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése