Senda prohibida: bemutatták a sorozatot a sajtónak

Nemrég összegyűlt Giselle González produkciója, hogy hivatalosan is bemutassák a sajtó munkatársainak a Senda prohibida-t, mely hamarosan elérhető lesz Latin-Amerikában.


A múlt hét folyamán egy sajtóesemény keretein mutatta be Giselle González, a Caer en tentación és az Imperio de mentiras producere legújabb sorozatát, a Senda prohibida-t, mely az első olyan rövid sorozata, melyet a TelevisaUnivision prémium streaming szolgáltatójára, a ViX+-ra készít. A premieren jelen voltak a történet főszereplőit megformáló Ela Velden, José Manuel Rincón, Raúl Méndez és Iliana Fox is, ahogyan az alábbi képeken is látható, melyeket a közösségi oldalakon osztottak meg az eseményről.

José Manuel Rincón, Ela Velden, Iliana Fox, Giselle González és Raúl Méndez a prezentáción


Ela Velden


José Manuel Rincón


Raúl Méndez

A Senda prohobida modern verziója épp időben érkezik, hogy megünnepelje az eredeti 65. évfordulóját, mely az első mexikói telenovella volt, melyet Fernanda Villeli írt 1958-ban. A modern verzió adaptációját Leticia López Margalli, Laura Sosa és Nayura Aragón írták, rendezője pedig Gustavo Ron. A premier június 23-án lesz, amikor a latin-amerikai közönség élvezheti a mindössze hét részben elmesélt történetet. Korábban már megosztottunk veletek két rövidebb promót a szériáról, most azonban a hivatalos prezentáción bemutatott trailert is megnézhetitek az alábbi videóban.


A Senda prohibida története Nora-ra összpontosul, aki tönkretesz egy boldog családot ahhoz, hogy megszerezze az elegáns és luxussal teli életet, amire mindig is vágyott. Egy olyan korszakban, ahol a nők csak bútordarabnak számítottak, Nora López vagy Corina, ahogyan a kabaré világában ismerik, készen áll arra, hogy megszerezze a gazdagságot, amire mindig vágyott, és semmi sem fogja megállítani, míg el nem éri célját. Mindehhez, készen áll tönkretenni egy családban lévő szeretetet, olyan eszközökkel, mint manipulálni a férfiakat makulátlan szépségével és egymás ellen fordítani apát és fiát, míg egy olyan szakadék szélére viszi őket, ahol bárkinek veszélyben lehet az élete.


Megjegyzések