Nadie como tú: Ale Müllertől elvették a főszerepet

Nadie como tú munkacímen forog Nacho Sada újdonsága, melynek főszereplőit Brandon Peniche és Karla Esquivel keltik életre. Ám a főhősnő szerepére eredetileg Ale Müllert választották ki.


Ale Müller volt az a színésznő, akit először megerősítettek a különböző telenovellákkal foglalkozó hírportálok mint a Nadie como tú főhősnőjét, a fiatal színésznő számára ez lett volna debütálása ebben a szerepkörben. Azonban végül mégsem ő lett a történet főhősnője és a férfi főhőst alakító Brandon Peniche párja. A színésznő, aki korábban olyan projektekben szerepelt, mint a Like, la leyenda, a Diseñando tu amor és a Mujer de nadie, nemrég Nacho Llantada podcastjában, az El camino al protagónico-ban – mely éppen Az út a főszerepig címet viseli – mesélt arról, hogyan vették el tőle első főszerepét, és hogyan érezte magát ezek után.

Habár a projekt címét nem említette, mindenki tudja, hogy Nacho Sada produkciójáról van szó, ahova eredetileg őt választották ki főhősnőnek. "Elmesélem neked. Nemrég felajánlottak nekem egy főszerepet, ami az első főszerepem volt, és már benne voltam [a projektben], már mindent megbeszéltünk, szerződést még nem írtunk alá, meg semmi... aztán egyszer csak azt mondták, hogy nem." - mesélte a történteket a fiatal színésznő, akit az alábbi videón a telenovella szereplőválogatásán láthattok.


Miután megkérdezték, hogy mi volt az oka annak, hogy főszerep nélkül hagyták azt válaszolta: "Nem tudom... de nyilvánvalóan csúnya dolog volt." - mesélte a Diseñando tu amor emlékezetes főgonosza, aki azt is megosztotta, hogy ezek után rosszul érezte magát, a motivációja pedig csökkent.

"Nos, igen, mérges voltam. Mert azt mondtam, 'az egész életemet annak szenteltem, hogy ezzel foglalkozzak, hogy...', nos, nyilvánvalóan ez egy álom, a céljaim között van, hogy legyen egy főszerepem... és igazság szerint a Televisánál." - mesélte, majd azt is hozzátette, hogy sokat gondolkozott azon, hogy mi lehetett az oka, ám végül úgy gondolja, hogy "ebben a karrierben semmit kell személyesnek venni, soha." - tette hozzá.

Ti szeretnétek látni egy főszerepben Ale-t?


Megjegyzések

  1. Szívesen látnám őt főszerepben, igen, hiszen nagyon tehetséges. De meg kell mondanom, annak nagyon örülök, hogy a Nadie como tú-ban Karla Esquivel lett a főhősnő. Brandonnal már a castingon több kémiája volt szerintem, mint Ale-nak.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése