Golpe de suerte: Maya Mishalska visszatér a telenovellákhoz

Maya Mishalska évek óta távolt volt a telenovelláktól, a hazánkban ismert színésznő azonban idén visszatér a TelevisaUnivision stúdióiba, mégpedig Nicandro Díaz újdonságában.


A lengyel származású színésznő, Maya Mishalska hazánkban sem ismeretlen a telenovella rajongók számára, többek között a Cuidado con el ángel (Árva angyal) és az A que no me dejas (Ne hagyj el!) című telenovellákban láthattuk. Az emlékezetes főgonoszokat életre keltő színésznő legutóbb a 2017-es Mi adorable maldición szereposztását erősítette, azóta pedig nem lépte át egy forgatási stúdió küszöbjét.

6 év kihagyás után, most azonban visszatér a telenovellákhoz és a TelevisaUnivision-hoz, mégpedig Nicandro Díaz legújabb telenovellájában, mely a Golpe de suerte munkacímen fut, főszereplőit pedig Mayrín Villanueva és Eduardo Yañez alakítják.

Maya Mishalska 2012-ben

"Visszatérni a folyosókra, a stúdiókba, találkozni mindenkivel, megölelni őket, üdvözölni őket, megosztani az élményeket, kivel mi történt... Egy nagy család vagyunk, és úgy gondolom, hogy Önök az otthonaikban ezt érzik..." - nyilatkozta a színésznő egy nemrég adott interjú keretein belül a Televisa Espectáculos-nak.

A történetben, melynek szereposztását Eva Cedeño, Gonzalo García Vivanco, Marjorie de Sousa, Sergio Sendel, Daniela Martínez, Carlos Said, Michelle González, Horacio Pancheri, Ana Bertha Espín és Camille Mina is erősítik, a színésznő Constanza-nak ad majd életet, egy igazi "gonosznak", akinek karaktere sok beszédtémát fog nyújtani a közönség számára, akik október végétől élvezhetik a melodrámát, mely egy chilei történet feldolgozásaként készül a mexikói tévétársaságnak.

Maya ebben a történetben Constanza lesz

"Számomra nagy öröm ismét gonoszkodni." - vallotta be a riporternek Maya, aki az elmúlt hat évben távol állt a forgatási stúdióktól személyes okok miatt.

"Ha az ember nem képes tényleg mindent odaadni ebben a munkában, ami annyira csodálatra méltó, annyira tiszteletre méltó, annyira igényes, annyira rendkívüli, és melyet ráadásom mélyen imádok, inkább megadja a helyet és az időt, hogy újra felépítsd magad, hogy ismét a legjobbat adhasd." - nyilatkozta.

Ki örül, hogy a színésznő visszatér? Milyen karaktert vártok tőle?


Megjegyzések