El maleficio: Fernando Colunga visszatér a Televisához

José Alberto Castro feldolgozást készít a Televisa egyik klasszikus sikersorozatából, az El maleficio-ból, tegnap pedig megerősítették a színész nevét, aki életre kelti a főhőst.


Úgy tűnik, hogy José Alberto Castro, aki jelenleg a Tierra de esperanza-val van a mexikói képernyőkön, meg is találta Enrique de Martino megtestesítőjét az El maleficio feldolgozásához. És nem is kellett sokat gondolkoznia, hiszen ő volt a legelső jelölt, akiről tavaly még mi is írtunk. Bizony, Fernando Colunga-ról van szó, akit a tegnapi nap folyamán a Confesiones telenovellákkal foglalkozó portál megerősített mint a történet főszereplőjét, akit 1983-ban Ernesto Alonso keltett életre, emellett ő ült a produceri székben is.

Igaznak bizonyultak tehát a hírek, miszerint a producer arra várt, hogy az elismert mexikói színész befejezze szerződését a konkurens Telemundo-val, ahol hamarosan Montecristo grófjának szerepében debütál az El Conde: amor y honor-ban, hogy életre kelthesse az El maleficio feldolgozásának negatív főszereplőjét.

Fernando Colunga a 2015-ös Pasión y poder-ben

Habár nemrég mi is megírtuk, hogy Guillermo García Cantú nevét emlegették a TelevisaUnivision folyosóin, most minden jel arra mutat, hogy Fernando Colunga lesz a történet főszereplője, aki ezzel a szereppel tér vissza a mexikói tévétársasághoz, ahol utolsó munkája éppen a Güero produkciójánál volt, a Pasión y poder-ben (Szeretned kell!), ahol Eladio Gómez Luna-t keltette életre.

A Fábrica de sueños-antológia részeként készülő telenovella szereplőválogatása továbbra is tart, a producer jelenleg a főhősnőt életre keltő színésznőt keresi, akik közül Ariadne Díaz és Marlene Favela neve hangzik a leghangosabban, de egyelőre még nem lehet tudni, ki lesz Fernando párja a fikcióban, ahogyan azt sem lehet tudni, mikor kezdik meg a forgatásokat. Amint megtudunk valamit értesítünk titeket. Addig is: ki örül, hogy Fernando Colunga visszatér a Televisához? Mit szóltok hozzá, hogy egy negatív főszerepben láthatjuk újra?


Megjegyzések

  1. Én annak örülök hogy ismét lesz egy új sorozat amit elvállalt , szerintem fantasztikus alakítást fog nyújtani.

    VálaszTörlés
  2. Én örülök, remélem ezúttal tényleg végig negatív lesz nem úgy mint a PyP-ben

    VálaszTörlés
  3. Mivel a PyP óta volt már másik negatív karaktere is, így nem hinném, hogy a közönség ne lenne befogadó rá majd. Amúgy most simán össze lehetne ereszteni Letyvel, nem tudom, hogy az El maleficioban van-e idősebb női főhős, vagy antagonista karakterm tök jó lenne őket újra egy sorozatban látni. :D

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Ez a sorozat látható lesz esetleg valamelyik magyar csatornán? (pl. RTL, TV2, Izaura tv)?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.
      Még csak Mexikóban megy, jelenleg nincs információnk arról, hogy megvásárolja-e valamelyik csatorna, de Fernando Colunga miatt nagy esély van rá a későbbiekben.

      Törlés
  5. Remeljük ,hiszen nem volt,egy valamire valo jó sorozat,nagyon hianyoznak a mexikoi sorozartok, mar unom a törököket, talan von most adjak csak ejjel a Végzet asszonyát!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése