Vuelve a mí: ismerd meg a Telemundo újdonságának szereposztását

Nemrég mutatták be a Telemundo upfront keretein belül a Vuelve a mí-t, mely egyike lesz a tévétársaság újdonságainak a következő idényben. A napokban pedig felfedték a teljes szereposztást is.


Samadhi Zendejas és William Levy főszereplésével készül a floridai székhelyű Telemundo legújabb romantikus drámasorozata, a Vuelve a mí, mely az egyik újdonsága a társaságnak, mellyel készülnek, hogy felvegyék a nézettségért zajló versenyt. A telenovella, melynek antagonistáját Kimberly Dos Ramos kelti életre, már forgatásait is megkezdte Miami-ban, a Telemundo Center-ben, egészen pontosan május 22-én, hétfőn; már el is kezdték a jelenetek rögzítését. A forgatások megkezdésével pedig felfedték a teljes szereposztást és kiadtak egy kicsit bővebb szinopszist is, melyből jobban kiderül, pontosan ki kicsoda a történetben.

"Lelkesen kezdjük meg a Vuelve a mí forgatásait, az új eredeti sorozatunkét, mely magas szintű kikapcsolódást biztosít a közönség számára, szórakoztató történetekre összpontosítva, mellyel sokan tudnak majd azonosulni." - nyilatkozta Karen Barroeta, a Telemundo Global Studios gyártásért és fejlesztésért felelős ügyvezető alelnöke. 


"Ebben a projektben a csapatok, egyaránt a kamera előtt és mögött, kivételesek, és izgatottak vagyunk, hogy életre keltsük ezt a történetet." - tette hozzá. Habár eddig csak a történet három főszereplőjének kiléte volt ismert, most felfedték a teljes szereposztást, melyben szerepel Ximena Herrera, Ferdinando Valencia, Laura Flores, Christian de la Campa, Rodolfo Salas, Geraldine Galván, Amaranta Ruíz, Christian Ramos, Anthony Álvarez, Anna Sobero és Ariana Saavedra, valamint Fernando Ciangherotti, Diego Klein és André Sebastián is megfordulnak egy epizódszerep erejéig.

A férfi főszereplőt alakító William Levy se tudta elkerülni, hogy kifejezze izgatottságát. "Elbűvölő a történet, Porfirio szerepe pedig egyből magával ragadott. Mindannyian nagy szenvedéllyel állunk ehhez a projekthez, és tudom, hogy a közönséget is annyira magával fogja ragadni ez a drámával teli történet, mint amennyire engem, amikor olvastam a forgatókönyvet." - mesélte a Café con aroma de mujer (A szerelem aromája) főhőse.


Történet

A Juárez városában és Mexikóvárosban játszódó romantikus dráma Nuria (Samadhi Zendejas) történetét meséli el, egy szűkös anyagi körülmények között élő nőét, aki szerelmi viszonyba kezd Braulio-val (Ferdinando Valencia), anélkül, hogy tudná, hogy ő az egyik tulajdonosa annak a vállalatnak, ahol dolgozik, hogy eltartsa fiát és testvérét. A főszereplők élete összefonódik, amikor elrabolják Andrés-t (André Sebastián), Nuria fiát. Készen állva arra, hogy megmentse a házasságát Amelia-val, aki egy meddőségtől szenvedő nő, Braulio elfogadja felesége kérését, hogy örökbe fogadjanak egy gyereket. Így történik meg, hogy Braulio és Amelia örökbe fogadják Nuria gyermekét, aki egy évet töltött egy árvaházban, miután elrabolták édesanyjától. Nuria kétségbeesett keresést indít, hogy megtalálja és visszaszerezze fiát, aki már nem ismeri fel őt mint anyját. Ereje olyan hatalmas lesz, mint szeretete fia iránt. A legkevésbé várt pillanatban, Porfirio (William Levy) megérkezik az életébe, nemcsak azért, hogy a támasza legyen, aki életben tartja a reményét, hanem ő lesz élete nagy szerelme. Ebben a szerelmi kapcsolatokkal teli drámában, egy anya feltétel nélküli szeretete gyermeke iránt lesz a történet vezetője.


Megjegyzések