Tierra de esperanza: poszter és újabb promó

Minden nappal egyre jobban közeledik a Tierra de esperanza premierje, melynek főszereplőit Carolina Miranda és Andrés Palacios keltik életre. A promóció pedig tovább folytatódik.


Nemrég adták ki az első kedvcsinálót José Alberto Castro legújabb telenovellájához, mely Tierra de esperanza címen készül a 2005-ös La Tormenta adaptációjaként, melyet az RTI és a Telemundo készítettek. Ezúttal a TelevisaUnivision kínálatában lesz látható a vidéki szerelmi történet, melynek főszereplőit Carolina Miranda és Andrés Palacios alakítják. A mexikói Las Estrellas-on már egy újabb promót is vetítenek a melodrámához, melyet az alábbi videóban ti is megnézhettek magyar felirattal.


A 60 részesre tervezett telenovella nagyszerű szereposztással készül, nemrég pedig maguk a színészek is meséltek a projektről. Luis Roberto Guzmán, Sofía Castro, Mariana Seoane, Martha Julia és Sergio Goyri is erősítik a telenovellát, karaktereik pedig kulcsfontosságúak lesznek a cselekményben; éppen ezért kaptak helyet a főszereplők mellett az alábbi poszteren, mellyel szintén promózzák a telenovellát, mely június 12-én startol el Mexikóban.

A telenovella hivatalos posztere

Alejandro Tommasi, Natalia Esperón, Luz María Aguilar, Nuria Bages, Carmen Becerra, Daniel Tovar, Clarisa González, Mimi Morales, Erika García és León Peraza is erősítik a szereposztást, karaktereiket pedig három hét múlva ismerheti meg a mexikói közönség a Las Estrellas-on, ahol a 21:30-as sávban startol el az El amor invencible helyén.

Ti mit gondoltok eddig a promók alapján? Mi a véleményetek a poszterről?


Megjegyzések

  1. Sziasztok!

    Egy karakterbeazonosítást tud valaki?
    Mariana Seoane az Isabela karakter lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Információink szerint Isabela karaktere nem fog létezni ebben a verzióban. Az eredeti két főgonoszát, Isabela-t és Edelmira-t összevonták, és most egy nagy női főgonosza lesz a történetnek, akit Martha Julia kelt életre és Adriana-nak fogják hívni. Carmen Becerra is negatív karakter lesz, Irasema-nak fogják hívni, és habár lesznek hasonló tulajdonságai Isabela-hoz, nem ő lesz Isabela. Ők ketten fognak gonoszkodni.

      Törlés
  2. Wow,köszönöm szépen!
    Pedig Carmen Becerra tökéletes Isabela lehetett volna! 😄

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése