Minas de pasión: elkezdődött a forgatás, itt vannak az első képek

A La Patrona (Az örökség) újabb, mexikói verziója már valóság, múlt héten ugyanis elcsattant a csapó, és megkezdődtek a forgatások. Ennek alkalmából pedig felfedték, hogyan is néznek ki karaktereik bőrében a főszereplők.


Új külsővel és karakterrel, Livia Brito visszatért múlt hétfőn, május 22-én a TelevisaUnivision forgatási stúdióiba, hogy életre keltse Emilia Sánchez-t, a Minas de pasión főhősnőjét, melyet Pedro Ortiz de Pinedo készít. Tíz évvel a legutóbbi verzió után, melyet rajongók százezrei zártak szívükbe, a mexikói tévétársaság idén új verziót forgat az Aracely Arámbula főszereplésével készült melodrámából.

"Nagyon boldog vagyok, nagyon elégedett, ideges vagyok, de remélem Isten is úgy akarja, hogy sose hagyjam abba az izgulást, mert ez ad erőt ahhoz, hogy új dolgokat csináljak, és remélem Isten is úgy akarja, hogy tetszen Önöknek, hogy beengedjenek minket otthonaikba." - fejezte ki örömét a kubai származású színésznő a Televisa Espectáculos kamerái előtt az első forgatási nap alkalmával.


Csütörtökön a telenovella szereposztását formáló színészek és a produkció munkatársai ősszegyűltek, hogy egy misével ünnepeljék meg a forgatások megkezdését. Livia volt a felelős az első olvasmány felolvasásáért, míg a producer a színészek védőszentje, San Ginés imáját olvasta fel.

A Minas de pasión férfi főhősét Osvaldo de León kelti életre, aki Leonardo Santamaría-t kelti életre a történetben. A mexikói színész Livia párja lesz a novellában, azonban nem ez lesz az első alkalom, hogy egy párt alakítanak a fikcióban, ugyanis a hazánkban is vetített Médicos, línea de vida (Vészhelyzet Mexikóban) című telenovellában is egy pár voltak, habár csak rövid ideig. Most azonban teljesen más lesz a felállás, a főszereplő-párosról pedig meg is osztották az első hivatalos képet.


A történet nagy főgonoszát, akit 2013-ban Christian Bach keltett életre, ezúttal Anette Michel alakításában élvezheti majd a közönség, aki ezzel újabb főgonosznak ad életet karrierje során. Az új verzióban Antonia Guerra azonban már nem Antonia Guerra lesz; ezúttal Roberta Castro-nak fogják hívni a karaktert. Természetesen ő is részt vett a hivatalos fotózáson, így az alábbi képen ti is láthatjátok, hogyan fest karaktere, a történet nagy főgonosza, az "Úrnő".


Akinek szintén kiemelt szerepe lesz a történetben, az César Evora, aki Ignacio Villamizar-t kelti életre, egy nagylelkű embert, akit mindenki csodál a bányászfaluban. A mexikói színészt így továbbra is láthatja majd a közönség a 18:30-as sávban, ahol Osvaldo de León-nal együtt a jelenleg befejező részeinél járó Perdona nuestros pecados szereposztását erősíti.


A történetről

A telenovella történetének középpontjában Emilia Sánchez (Livia Brito) áll, egy fiatal, egyedülálló édesanya, aki bányászként dolgozik San Pedro del Oro aranybányájában, melyet egy gonosz nő örökölt, akit csak úgy ismernek, mint az Úrnő (Anette Michel), és akinek két fia van: Leonardo (Osvaldo de León) és Mauricio (Adolfo de la Fuente). Leonardo nem ért egyet az anyja cselekedeteivel, ezért eltávolodik tőle, de a szegény Mauricio marad, és anyja bábjává válik.

Leonardo azonban hazatér, hogy segítsen a családi vállalkozásban, mely egy krízisen megy keresztül, és így alakul ki egy szerelmi háromszög közte, a testvére és Emilia között. Az Úrnő, aki azt gondolja, hogy Emilia nem elég jó a gyerekeihez, még a lehetetlent is megteszi, hogy elválassza őket.

Mit gondoltok az első képek alapján? Ki kíváncsi már a feldolgozásra?


Megjegyzések