Juego de mentias: száműzik a főműsoridőből

A Telemundo újabb telenovellája kerül száműzésre a főműsoridőből, mivel nem hozta a várt nézettséget a csatorna számára, és nézettség terén megbukott.


Altair Jarabo főhősnői debütálását jelenti a Juego de mentiras, mellyel egyben a floridai székhelyű Telemundo-nál is debütált. Arap Bethke, María Elisa Camargo, Cynthia Klitbo, Eduardo Yañez, Rodrigo Guirao és Alicia Machado kísérik el a mexikói színésznőt ebben a thrillerben, mely Adriana Molina eltűnésének történetét követi nyomon. A sorozat a csatorna legnagyobb nézettségű sávjában fut, a 22 órásban, mely a főműsoridőt jelenti a nézettség szempontjából.

A telenovella már premierjekor sem hozta az elvárt nézettséget, ahogyan arról írtunk korábban is, első részével mindössze 869 ezer nézőt ért el, mely nagyon alacsonynak számít ebben a sávban. Ahogy múltak a napok, a nézettség tovább csökkent, azonban a novella tovább folytatódott a sávjában. Egészen ezidáig.


Habár a 80 részes telenovella már túl van a felén, a csatorna most úgy döntött, hogy mégis eltünteti a főműsoridőből a rossz nézettségre való tekintettel. Május 22-től pedig új időpontban követheti a sorozatot a közönség, az 52. résztől, amit már hétfőn vetítettek. A telenovellát egészen pontosan éjfélre száműzték, de legalább nem szakították félbe, amire már volt példa korábban.

Nem egyedi eset, hogy ilyen történik egy telemundo-s telenovellával, ugyanis a közelmúltban ugyanez történt a Bárbara de Regil és Guy Ecker főszereplésével készült Parientes a la fuerza-val és a Carmen Villalobos és Sebastián Martínez főszereplésével készült Hasta que la plata nos separe-vel, melyeket szintén száműztek a főműsoridőből. A Juego de mentiras pedig most beáll ebbe a sorba.

Ti mit gondoltok a műsorváltozásról? Követi közületek valaki a thrillert? Mi a véleményetek róla?


Megjegyzések

  1. Ha végre valahára elkezdi a Telemundo vetíteni a El conde:amor y honor Fernando Colunga sorozatot ,akkor azt valószínű nem kell majd lecserélni ,mert lesz nézettsége,sőt !

    VálaszTörlés
  2. Magát a sorozatot nem ismerem, viszont sajnálom, hogy 20 éves pályafutását követően ilyen fogadtatással debütált Altair az első főszerepében. Mindenben amiben láttam, magasan a legjobbak között volt. Így látatlanban több oka is lehet annak, mik vezethettek az érdeklődés teljes hiányáig már az első résztől kezdve:

    1, Altairt alapvetően negatív szerepekben szokta meg a közönség, ennyi idő után már hiteltelen másfajta szerepkörben
    2, egy-két kivételtől eltekintve sem a történet sem a szereposztás nem túl figyelemfelkeltő és ezt a közönség is érezte már a bemutatók előtt

    VálaszTörlés
  3. Colunga neve egyáltalán nem biztosítek már. Kiöregedett, annó igen, nagy hírneve volt, de most már egyáltalán nem abba tartozik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A filmsorozat nézettsége csak akkor fog kiderülni ha elkezdik vetíteni,addig csak találgatni lehet,de én úgy gondolom hogy népszerű lesz ,az előzetesekből számomra az derül ki hogy Fernando Colunga a tőle megszokott színvonalon végezte a munkáját.

      Törlés

Megjegyzés küldése