Ismétlés: Elcserélt élet június 12-től az RTL Gold-on

Tavaly örülhettünk az Um lugar ao sol (Elcserélt élet) című brazil telenovella premierjének, idén pedig megismétli a novellát a tévétársaság.


Tavaly augusztusban startolt el hazánkban a Rede Globo telenovellája, az Um lugar ao sol (Elcserélt élet), melynek főszereplőit Cauã Reymond, Alinne Moralles és Andréia Horta alakították. A gyermekkorukban szétválasztott ikerpárról szóló történetet most ismét képernyőre tűzik, ám ezúttal az RTL Gold műsorán, ahol június 12-től minden hétköznap 19 órától lesz látható, a részeket pedig meg is ismétlik másnap reggel 9 órától. Az ismétlés igen előkelő sávba került, így hátha többen fogják nézni, mint az eredeti vetítéskor, és kapunk még újabb premiereket az RTL-től, hiszen azóta sem vettek új telenovellát.

A 70 részből álló sorozat részei az oldalunkon is elérhetőek, Full HD 1080p felbontásban, melyeket a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva találtok. A sorozatról pedig jobban tájékozódhattok ide kattintva, ahol pedig az összes róla készült posztot találjátok meg.


Történet

Christian 18 évesen tudja meg, hogy van egy ikertestvére, Renato, akit egy gazdag család fogadott örökbe, míg ő árvaházba került. A sors úgy hozza, hogy a két testvér egymásra talál Rióban, ám amikor Renato kihívja maga ellen a sorsot, és élete tragikus hirtelenséggel véget ér, Christiannak nem marad választása. A saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét. Ez azért különösen nehéz, mert fel kell adnia az igaz szerelmét, Larát, és el kell játszania a gazdagok ismeretlen világában a magabiztos, nemtörődöm ficsúr szerepét, ami teljesen ellentétes a személyiségével.

Ki látta már közületek a telenovellát és ki az, aki most fogja megnézni? Akik látták, mi a véleményetek róla? Ajánlanátok másoknak is?


Megjegyzések