Hírek 2023.05.22.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt két hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Vencer la culpa: María Perroni Garza a bűntudatot is legyőzi

Rosy Ocampo már javában főzi legújabb melodrámáját, a Vencer-antológia ötödik részét jelentő Vencer la culpa-t, melynek főszereplőit Claudia Martín, Carlos Ferro, María Sorté, Gabriel Soto, Gabriela de la Garza, Matías Novoa, Romina Poza Villanueva és Juan Carlos Barreto alakítják. A szereposztásban pedig fel fog tűnni María Perroni Garza is, aki ismét Rayo bőrébe bújik, aki az antológia előző sorozata, a Vencer la ausencia egyik főhősnője volt. Azonban a fiatal színésznő számára ez már a harmadik alkalom lesz,hogy szerepel az antológiában, mely reális társadalmi problémákat mutat be, ugyanis korábban már szerepelt a Vencer el pasado-ban is, ahol Rita Lozano-t alakította. Az alábbi képen a közönség által nagyon megkedvelt karaktere bőrében és már a forgatáson látható.



Vencer la culpa: kik énekil a főcímdalt?

Ha már a Vencer la culpa-ról van szó... minden telenovellában fontos szerepe van a főcímdalnak, ez pedig ezúttal sincs másképp. Rosy Ocampo legújabb telenovellájában Daniela Romo és Paty Cantú lesznek a felelősek azért, hogy előadják a dalt, mely minden rész főcímében lesz majd hallható. Daniela Romo korábban már énekelte az egyik Vencer-novella főcímdalát, egész pontosan a Vencer el desamor-ét (Viharos szívek), melyben szerepelt is. Ám nem az ő daluk lesz az egyetlen a melodrámában, ugyanis a Noveleando telenovellákkal foglalkozó hírportál azt is felfedte, hogy Dulce és Fanny Lu is énekelnek egy dalt, melyet pedig a salida alatt hallhatunk majd.




Diego Klein a Telemundo-nál

Diego Klein pár éve debütált a telenovellák világában, a mexikói színészt tavaly a Los ricos también lloran szereposztásában láthatta a mexikói közönség, majd Carlos Moreno melodrámájában, a Mi secreto-ban kapta meg a lehetőséget az első főszerepre. Idén pedig egy váltás következik a színész karrierjében, ugyanis a Telemundo újdonsága, a Vuelve a mí szereposztását erősíti, melynek főszereplőit Samadhi Zendejas, William Levy és Kimberly Dos Ramos keltik életre. Ez nem az első alkalom, hogy a floridai székhelyű tévétársaságnál szerepel, ugyanis 2019-ben a Preso N.1 szereposztását is erősítette. Azt egyelőre nem tudni, milyen karaktert kelt életre a novellában, melynek forgatásait ma kezdik meg. A tévétársaság felfedte a teljes szereposztást is, melyről a napokban bővebben is olvashattok majd.




El señor de los cielos 8: ma véget ér

A Telemundo szuperszériája, az El señor de los cielos nyolcadik évada ma a végéhez ér. Rafael Amaya elbúcsúzik a Telemundo közönségétől, habár már tudjuk, hogy lesz kilencedik évad is, ahogyan azt nemrég bejelentették az upfront-on. Ma este ér véget a nyolcadik szezon, méghozzá egy 2 órás befejező epizóddal, melyet este 9 órától vetítenek. "Az El señor de los cielos befejeződik egy kétórás résszel. Aurelio Casillas igazságot tesz és térdre kényszeríti ellenségeit." - jelentette be a floridai székhelyű tévétársaság. A szuperszéria nyolcadik évada a 88. résszel fejeződik be hétfőn, 2024-ben pedig folytatódik egy új évaddal, melyben Aurelio visszatér az erőszakos természetéhez, mely a vérében fut.




Sin senos sí hay Paraíso 4: továbbra is tervben van

Januárban jelentette be a floridai székhelyű Telemundo egy sajtókonferencia keretein belül, hogy új évad készül a nagysikerű Sin senos sí hay Paraíso-ból (Csajok, szilikon – Nem ettől lesz Paradicsom). Akkor Catherine Siachoque és Fabián Ríos jelentették be a folytatást, most azonban a nemrég tartott upfront-on szó sem esett a folytatásról, mely aggodalomra adott okot a rajongók körében. Azonban a Telemundo a napokban megerősítette a People en español-nak, hogy "a Sin senos projektje továbbra is tervben van" - nyilatkozták. "Az upfront nyilatkozata csak a 2023-24-es szezonban készülő projekteket tartalmazza, ez az egyedüli ok, amiért nem szerepelt benne." - tették hozzá. Egyelőre több információt nem lehet tudni a sikersorozatról, melynek főszereplőjét Carmen Villalobos alakítja.




Lupita Ferrer visszatérése

Miután évek óta távol állt a melodrámáktól, Lupita Ferrer ismét gonoszkodni fog a tévéképernyőkön. A venezuelai színésznő részvételét megerősítették múlt hét kedden "az eredeti történetben, mellyel Venezuela ismét felkapcsolja egy forgatási stúdió lámpáit, reaktiválva ezzel a drámát az országban, mely évtizedekig meghatározó volt világszinten". A produkció hivatalos címét még nem jelentették be, főszereplőit Scarlet Ortiz és Adrián Delgado alakítják, ahogyan arról mi is beszámoltunk. "A dráma királynője vagyok, nincs hozzám fogható, Önök megadtak nekem mindent és én Önöknek köszönhetek mindent, ami ma vagyok. Az emberek drámainak hívnak, és azt mondom nekik, persze, Lupita vagyok, az Istenért." - nyilatkozta a projektről, mely a Dramáticas, azaz Drámaiak munkacímen fut, a szereposztást pedig Tania Sarabia, Mimí Lazo, Elba Escobar, Amanda Gutiérrez és Javier Vidal is erősítik. A Venevision és az HispanoMedios közös produkciójának forgatását hamarosan megkezdik Venezuelában.




Megjegyzések