El extraño retorno de Diana Salazar: Lucía Méndez a legjobbakat kívánja Angelique Boyer-nek

Nemrég jelentették be, hogy új verzió készül a TelevisaUnivision egyik ikonikus klasszikusából, az El extraño retorno de Diana Salazar-ból, melynek főhősnőjét Lucía Méndez alakította. A színésznő nyilatkozott az új verzióról.


A TelevisaUnivision prémium streaming szolgáltatójára, a ViX+-ra készítenek feldolgozást a mexikói tévétársaság egyik ikonikus telenovellájából. Nem másról van szó, mint az El extraño retorno de Diana Salazar feldolgozásáról, melyet 1988-ban készített Carlos Téllez a Televisának. A nyolcvanas években a produkció a reinkarnáció témáját dolgozta fel egy tiltott szerelmi történetben, melyet Carlos Olmos, a Cuna de lobos megalkotója írt, s mely az új-spanyolországi alkirályságban játszódott.

A főhősnőnek, Leonor-nak természetfeletti pszichés erői vannak, melyek a tárgyak mozgatásában jelennek meg, miközben szemei sárgák lesznek. Három évszázaddal később élt Diana Salazar, akinek telekinetikus erői voltak, ezért eg, pszichiáterhez fordul, aki manipulálja, és rájön, hogy ő Leonor reinkarnációja. A telenovella főszereplőit Lucía Méndez és Jorge Martínez alakították, az új verzióban pedig Angelique Boyer és Sebastián Rulli lesznek a főhősök.

Lucía Méndez, az 1988-as telenovella főhősnője

A napokban Lucía Méndez interjút adott a mexikói sajtónak, melyben szóba került a telenovella feldolgozása is, mely az egyik legikonikusabb novellája. A színésznő kifejezte örömét a remake-kel kapcsolatban. "Jaj, imádom, imádom az ötletet, én csak a legjobbakat kívánom nekik, [Angelique-nek] is és [Sebastián-nak] is. Csodálatos párost alkotnak, Angelique nagyon jó színésznő, és azt kívánom neki, hogy ugyanolyan sikert érjen el vagy még sikeresebb legyen, mint én. Tényleg, a legjobbakat kívánom." - nyilatkozta.

Arról is megkérdezték, hogy szívesen részt venne-e az új verzióban, erre pedig azt felelte: "Nem tudom, kedvesem. Talán igen, jó lenne egy epizódszerepben feltűnni vagy valami, mert ez a legikonikusabb telenovellám, valójában ezért a telenovelláért vagyok még ma is Diana Salazar."

Ki várja már, hogy megismerhesse az új verziót? Kinek keltette fel az érdeklődését a történet?


Megjegyzések

  1. Engem érdekel, bár egyébként a természetfeletti dolgok nem vonzanak, de reméljük a legjobbakat.

    VálaszTörlés
  2. Érdekes történet. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni belőle. Angeliquet és Sebastiant egyébként szeretem. Úgyhogy drukkolok, hogy sikeres legyen.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése