Vencer la culpa: nézz bele, hogyan telt az első forgatási hét

Teljes gőzerővel forog a Vencer la culpa, a sikeres Vencer-antológia újabb telenovellája, melyet Rosy Ocampo készít a TelevisaUnivision-nak. A producerasszony megmutatta, hogyan telt az első forgatási hét.


Rosy Ocampo közösségi oldalán megosztott számos videót arról, hogyan készül a Vencer la culpa, a Vencer-antológia következő sorozata, melyben Claudia Martín, María Sorté, Gabriela de la Garza és Romina Poza néznek szembe a bűntudattal. A forgatások április 11-én, kedden kezdődtek, most pedig betekintést nyerhetünk abba, hogyan is zajlottak az előkészületek és az első forgatási hét.

Az első videóban a karakterek hivatalos fotózásába kukkanthattok bele. "A mai nap tele volt érzelmekkel. Megcsináltuk az első kamerapróbákat és fotókat a Vencer la culpa szereposztásával." - írta a videó mellé.


"Tervezői csapatunk teljes szívét beletette abba, hogy megalkossák a tökéletes külsőt minden karakter számára a Vencer la culpa-ban. És megérte." - írta az alábbi videók mellé, melyeken azt nézhetitek meg, hogyan alakultak át a színészek a karakterekké. "A Vencer la culpa-ban minden karakter külsejét figyelmesen tervezték meg, hogy teljessé tegyék a történetmesélést és reflektáljanak egyedi személyiségükre." - tette hozzá.



A frizurák mellett a szereplők ruhatára is külön tervezési folyamat volt, melyről szintén megosztott egy rövid videót a producerasszony. "A Vencer la culpa-ban a szükséges időt szánjuk arra, hogy vigyázzunk minden részletre, a karakterek ruházata pedig nem kivétel." - írta az alábbi videó mellé a Vencer el desamor (Viharos szívek) producere.


Végül az első forgatási napról is osztott meg egy rövid videót, melyről korábban már beszámoltunk nektek. "A Vencer la culpa első forgatási napja teljes siker volt. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a történet megérinti majd a szívüket." - írta az alábbi videó mellé, melyen a színészek első forgatási napjukon láthatóak.


Az első forgatási hét péntekjén pedig egy hivatalos esemény keretein belül szimbolikusan is elcsattant a csapó, ahol többet is megtudtunk a telenovella történetéről, melyről szintén olvashattatok már nálunk.

Carlos Ferro, Juan Carlos Barreto, Matías Novoa, Gabriel Soto, Ingrid Martz, Helena Rojo, Sachi Tamashiro, Pablo Perroni, Paulina Treviño, Haydeé Navarra, Manuela Imaz, Roberto Ballesteros, Mónica Ayos és Luis Gatica is erősítik a telenovella szereposztását, mely június 26-án kerül a mexikói Las Estrellas képernyőjére.


Megjegyzések