Vencer la culpa: Gabriel Soto készén áll a gonoszkodásra

Gabriel Soto készen áll a gonoszkodásra, a mexikói színész karrierje első főgonoszát fogja életre kelteni a Vencer-antológia újdonságában, a Vencer la culpa-ban.


Gabriel Soto hátra hagyja a jófiú szerepét, a Soltero con hijas (Derült égből apa), a Te acuerdas de mí (A sors keze) és az Amor dividido (Válaszutak) főhőse előszőr fog egy történet főgonoszának bőrébe bújni. Mindezt pedig a TelevisaUnivision legújabb telenovellájában, a Vencer la culpa-ban teszi meg, melyet Rosy Ocampo készít. A színész karaktere Leandro lesz. "Mindannyian érzünk bűntudatot, Leandro nem." - ezzel a mondattal erősítette meg a producer a színész részvételét, akivel korábban már dolgozott együtt a hazánkban is vetített La fuerza del destino-ban (A végzet hatalma).

"Nagyon boldog [vagyok], nagyon izgatott, egy jó bonyolult karakter ismét, újra egy kihívás áll előttem, és ez az, amit a legjobban szeretek: kilépni a komfortzónámból, többet tanulni és mindent beletenni." - fejezte ki örömét a napokban a mexikói színész a Televisa Espectáculos kamerái előtt.

Gabriel Soto Leandro bőrébe bújik a Vencer la culpa-ban

Gabriel azt is elmondta, hogy korábban már keltett életre antagonista jellegű karaktereket, ám sosem bújt még egy főgonosz bőrébe. "Ez a karakter egy főgonosz, aki mindenre képes." - mesélte elöljáróban. "De a realizmus felől fogjuk megközelíteni, nem annyira a melodráma felől, úgyhogy ez itt még jobb és még összetettebb, mert elhagyja a gonosz gonosz sztereotípusát, meg kell találni az árnyalatait."

Karaktere pedig fegyverként a lovagiasságot fogja használni. "Nagyon csábítónak kell lennie, de [emellett] nagy manipulátor és mindig igyekszik megszerezni azt, amit akar. De egy nagyon szép karakter, remélem tetszeni fog [a közönségnek]." - tette hozzá a színész, aki Claudia Martín, Gabriela de la Garza, Matías Novoa, Carlos Ferro, María Sorté és Romina Poza mellett fog  szerepelni a telenovellában.

Ti mit gondoltok Gabriel Soto új szerepéről? Szerintetek milyen lesz gonoszként?


Megjegyzések

  1. Hogy milyen lesz azt nem tudom, bár a La Fuerza del Destinoban Camiloként mutatott némit abból hogyan játszik negatívot, mindenesetre megnyugtató hogy végre valami újdonságot fog mutatni

    VálaszTörlés
  2. Végre! Bevallom, már kezdtem nagyon unni, hogy mindig ő folyik a csapból, és képtelen egy kis szünetet tartani, szóval először megijedtem, amikor hallottam, hogy ebben a projektben is benne lesz. De aztán kiderült, hogy negatív figurát alakít, ami azért egy fokkal "enyhítőbb" körülménynek számít. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése