Minas de pasión: Ariadne Díaz elmondta, miért nem fogadta el a főszerepet

Ariadne Díaz meghívást kapott, hogy életre keltse Osvaldo de León oldalán a Minas de pasión főhősnőjét, mely már készül a TelevisaUnivision-nál, án végül "úgy döntöttem, hogy nem veszek részt a projektben". A mexikói színésznő megtörte a csendet és elmondta döntésének okát.


Ariadne Díaz hetekkel korábban ajánlatott kapott Pedro Ortiz de Pinedo részéről, hogy életre keltse legújabb projektje főhősnőjét, mely egyelőre a Minas de pasión munkacímen fut, s melyben Osvaldo de León párját alakíthatta volna. A mexikói színésznő azonban nemet mondott a projektre, mely a La Patrona (Az örökség) feldolgozása lesz, melynek főhősnőjét Aracely Arámbula alakította 10 évvel ezelőtt. Miután nem fogadta el a szerepet, a bulvársajtóban különféle hírek terjedtek el arról, miért is döntött így, ám végül a színésznő is megszólalt, és elmesélte, hogyan is történtek a dolgok.

"Teljes mértékben hazugság, hogy már volt egy aláírt szerződés, milyen ember ír alá egy szerződést, majd otthagyja [a projektet]. Önök azt hiszik, hogy nincs következménye, ha az ember aláír egy szerződés, majd azt mondja, hogy 'jaj, inkább mégsem'? Ha aláírsz egy szerződést, akkor 80-szor elolvastad, mindennel tisztában van, és aláírsz, ha pedig nem így van, akkor tegnap kezdted, én pedig nem tegnap kezdtem." - állította a La doble vida de Estela Carrillo és a Vencer la ausencia főhősnője közösségi oldalán.

Ariadne Díaz

A mexikói színésznő azt is elmondta, hogy "nagyon boldoggá" tette a meghívás, és "nagy megtiszteltetés, mert Pedro egy olyan ember, akit szeretek, aki iránt nagy szeretetet érzek, akit nagyon csodálok." - mesélte a producerről, aki az elmúlt években olyan telenovellákat készített, mint a Cita a ciegas és a Diseñando tu amor. "Voltak más okok, melyek sajátjaim, személyes [dolgok], amik miatt úgy döntöttem, hogy nem veszek részt a projektben, és az igazság az, hogy megbeszéltem vele, megértette és minden rendben van."

"Nagyon hálás vagyok mindenkinek, akik szerettek volna ott látni, hálás vagyok a projekt vezetőjének, aki Pedro Ortiz, akit –  ismétlem – nagyon tisztelek, sajnálom nagyon sok ember miatt, akikkel együtt dolgozhattam volna. A főhős, Osvaldo de León, egy nagyszerű színész, nagyszerű embernek tartom, helyes, nagy szeretetet érzek iránta, és tényleg szívből kívánom, hogy csodásan menjen nekik, és hát majd jönnek más dolgok, sajnálatos módon most nem [jött össze]. Ez minden. Nincs más." - mesélte.

Ariadne Díaz és Marcus Ornellas a való életben egy párt alkotnak

Telenovella Marcus Ornellas-szal?

Habár idáig határozott véleménye volt azzal kapcsolatban, hogy szerepeljen-e együtt a való életbeli párjával, Marcus Ornellas-szal, Ariadne úgy tűnik, hogy megváltoztatta a véleményét és már nem veti el az ötletet, hogy egy nap együtt dolgozzanak.

"Erre a kérdésre mindig azt szoktuk válaszolni, hogy nem, de az igazság az, hogy pár hónapja gondoltam rá, hogy szuper lenne, ha együtt dolgoznánk, vagyis azelőtt inkább az volt, hogy nem, nem, hogy mindenkinek legyen meg a saját tere, és inkább mikor este hazaérünk, megbeszéljük, hogy kinek milyen volt a napja. De úgy gondolom, hogy Marcus nagyszerű színész, tisztában vagyok vele, hogy nagyszerű kolléga. Nincs olyan munkatárs vagy munkatársnő vagy produkciós munkatárs, aki dolgozott vele, és ne azt mondaná, hogy 'milyen jól érezzük magunkat' vagy 'mennyire hiányzik', mikor már befejezik a projektet, és ilyeneket, és hát emellett ismerem őt." - vallotta be a színésznő.

Ti szerettétek volna, hogy ő legyen a főhősnő? Szívesen megnéznétek egy novellában Marcus-szal?


Megjegyzések

  1. Még szép, hogy megnézném együtt őket, biztos csodásak lennének a képernyőn is. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése