Nadie como tú: Karla Esquivel első főszerepére készül

Nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy Karla Esquivel lesz az a színésznő, aki életre kelti a TelevisaUnivision következő délutáni novellájának főhősnőjét, mellyel a fiatal színésznő debütálni fog ebben a szerepkörben.


Már szokássá vált az elmúlt években, hogy a délutáni 16:30-as sávba készült telenovelláknál mutatják be az új arcokat, új főhősnőket, ahogyan ezt tették az elmúlt években ebben a szerepben debütáló Gala Montes-szel, Alejandra Robles Gil-lel, Alejandra Espinoza-val vagy Macarena García-val. Most a soron következő fiatal színésznő Karla Esquivel lesz, aki főhősnőként fog debütálni Ignacio Sada készülő melodrámájában, mely a Nadie como tú munkacímen fut.

Karla Esquivel a TelevisaUnivision színészképzőjében, a CEA-ban tanult, ahol 2018-ban végzett. Az első munkája a 2019-es Doña Flor y sus dos maridos című telenovellában volt, majd szerepelt Rosy Ocampo-nál a Vencer el miedo-ban, Carlos Moreno-nál a Fuego ardiente-ben, legutóbb pedig Nicandro Díaz sikersorozatában, a Mi camino es amarte-ben szerepelt, ahol Gaby-t keltette életre.

Karla Esquivel és Brandon Peniche, a történet főszereplői

A fiatal színésznő most pedig megkapta a lehetőséget arra, hogy egy történet főhősnőjeként bizonyítson. "Nagyon-nagyon boldog vagyok, izgatott, nagyon áldottnak érzem magam ezzel a projekttel." - nyilatkozta egy nemrég adott interjúban a Televisa Espectáculos-nak. "Egy nagyon harcos nő, aki nem hagyja magát." - mesélte karakteréről. A színésznő Ximena-t kelti majd életre, egy fiatal mezcallal foglalkozó lányt, aki azzal álmodik, hogy saját földjei lesznek, ezzel pedig munkát adhat a környék munkásainak, javítva az életkörülményeiken.

Legutóbbi munkája a Mi camino es amarte-ben volt, ahol Gaby Hernández karaktere megnyitotta számára a lehetőségek kapuját. "Mindig azt mondtam, hogy Gaby azért jött az életembe, hogy kinyíljanak az ajtók, amiknek ki kell nyílniuk. És így történt, valóban Gaby vízválasztó volt a karrieremben." - nyilatkozta.


A producer, Ignacio Sada elmondta, milyen fontos az új arcok bemutatása a telenovellákban. "A 16:30-as novellasáv egy debütáló platformmá vált az új főszereplők terén." - emelte ki. A telenovella férfi főhősét Brandon Peniche alakítja, a szereposztást pedig Alejandra Barros, Diego Olivera, Eduardo Santamarina, Elizabeth Álvarez, Irina Baeva és Paty Díaz erősítik egyelőre. A forgatások megkezdését május 8-ra tervezik.


Megjegyzések

  1. Én támogatom az új főhősnők debütálását, bár férfi fronton is csinálnának ilyet többet is. Karla nekem szimpi, tetszett a Mi Caminoban, jó karaktere volt. Remélem hogy az ottani párja Rodrigo Brand is kap majd főszerepet, szerintem kijárna neki is

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése