Válaszutak: Ramiro Fumazoni így búcsúzott karakterétől

Ramiro Fumazoni kelti életre az Amor dividido-ban (Válaszutak) Fabricio Zepeda-t, a történet egyik főgonoszát, akiről egy interjú során mesélt az AM-nek, amikor éppen befejezte a forgatásokat tavaly.


Ramiro Fumazoni, aki a hármasikrek bácsikáját keltette életre a Tres veces Ana-ban (Ana három arca), ismét Angelli Nesma egy melodrámájában szerepelt, ám ezúttal átállt a másik oldalra Fabricio Zepeda karakterével az Amor dividido-ban (Válaszutak), aki mindig is egy élősködő volt, "apuci fia"; jóképű, de egyben cinikus és nem szeret dolgozni, csak költeni a pénzt.

"A karakterem fogadtatása szeretet és gyűlölet [egyszerre], egyik nap csodálatos dolgokat írnak nekem, azt gondolván, hogy meg fog változni, de másnap már jön a káromkodás. Ez a szép abban, hogy az ember színész, mert ez azt jelenti, hogy valamit jól csinálsz, és a közönség nem tudja, merre tart a karaktered." - mesélte az argentin színész, aki egy telenovellában szerepelt feleségével életükben először.


Mint főgonosz, Ramiro kiemelte a karaktere pszichológiáját, akinek vágya, hogy övé legyen a Goodfit, az apja textilcége, hogy nagy lábon élje az életét, ugyanis a luxus, a bulik és a nők szerelmese. "Nagyon hálás vagyok ezért a projektért, már hármon vagyok túl a Televisánál, és nagyon jól bántak velem. Nagyon hálás vagyok ezért a pillanatért, amit éppen átélek." - nyilatkozta.

Az interjú során azt is megkérdezték az argentin színésztől, hogy milyen Gabriel Soto-val együtt dolgozni, aki Eva Cedeño-val együtt a történet főszereplőit alakítják. A színész csak dicsérni tudta kollégáját, kiemelte az odaadását. "Meg kell várniuk [az utolsó részt], mert több befejezést forgattunk; élvezet volt Gabo-val dolgozni. A telenovella aktuális témákat érint, szó van a homofóbiáról, az emberkereskedelemről, ezek mind benne voltak a történetben. Boldog vagyok, hogy részt vehettem ebben a produkcióban." - vallotta be a színész a telenovelláról, mely hazánkban március 3-án fejeződik be; az utolsó részt 14:35-től élvezhetitek.

Ti mit gondoltok Ramiro karakteréről a telenovellában?


Megjegyzések