Cabo: pénteken befejeződött a telenovella

Múlt hét pénteken befejeződött Mexikóban José Alberto Castro telenovellája, a Cabo, nemrég pedig felfedték, milyen nézettséggel zárt a Bárbara de Regil és Matías Novoa főszereplésével készült melodráma.


Október 24-én startolt el a mexikói Las Estrellas műsorán a Cabo, mely a Tú o nadie történetét dolgozta fel újra, azonban a telenovella egy korábbi adaptáció, az Eric Vonn által adaptált Acapulco, cuerpo y alma-t vette alapjául, így nagyban hasonlít a '95-ös telenovellához, melyet szintén a producer készített. Az alapbonyodalom azonban megegyezik, így az hazánkban is ismerős lehet, hisz nálunk pedig a 2009-es verziót, a Sortilegio-t (Kettős játszma) vetítették.

Bárbara de Regil és Matías Novoa alakították a történet főszereplőit, előbbinek első, míg utóbbinak második főszerepét jelentette a telenovella. A történet főgonoszait Diego Amozurrutia és Eva Cedeño alakították, emellett Rebecca Jones, majd helyette Azela Robinson, Mar Contreras, Christian de la Campa, Rafael Inclán, Roberto Ballesteros, Fabiola Campomanes, María Chacón, Felicia Marcado és Sofía Rivera Torres kísérték el őket 85 részen keresztül.


A melodráma 2023. február 17-én fejeződött be a Las Estrellas-on, és sokan spekuláltak, hogy vajon megugorja-e a befejező rész nézettsége az 5 milliót, ahogyan a producer korábbi sikersorozata, a La desalmada. Végül a novella 4,7 milliós nézettséggel járt, és habár nem érte el az 5 milliót, ez így is sikeresnek számít. Összehasonlításképp, a tavalyi Mujer de nadie 3,3 millióval, míg a Cabo-t megelőző La madrastra 3,8 millióval zárt, így ez mindenképp sikernek számít.

A nagy siker ellenére a nézettségben, a befejező rész nem teljesen tetszett a közönségnek, ugyanis a közösségi oldalakon a kommentelők többsége nemtetszését fejezte ki a befejező résszel, egyesek a főgonoszok végkifejletét kritizálták, míg mások nem értettek egyet azzal, hogy Sofía megbocsátott Alejandro-nak, de voltak, akik az izgalmat és a drámát hiányolták az utolsó részből.

Közületek követte valaki a telenovellát? Nektek mi a véleményetek a befejezésről, illetve magáról a novelláról?


Megjegyzések

  1. Nagyon gagyi lett a Sortilego ezerszer jobb volt. Az meg hogy Sofia képes volt megbocsátani Alejandronak az több mint gáz. Inkább nevelném fel a gyerekemet egyedül, mint hogy egy Alejandrohoz hasonló palival kelljen.

    VálaszTörlés
  2. Én is felháborítónak tartom, hogy megbocsátott neki. A legellenszenvesebb férfi főszereplő volt, akit valaha láttam. Sortilegio Alejandro-ja pedig a legjobb. Ugyanaz a történet, de ég és föld a különbség.

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek, nagyon rossz vége lett!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése