Volver a caer: Kate del Castillo új sorozata a ViX+-on

Kate del Castillo visszatért a TelevisaUnivision-hoz, mégpedig egy miniszériával, mely már elérhető a társaság prémium streaming szolgáltatásában, a ViX+-on.


A mexikói színésznő nemrég búcsúzott Teresa Mendoza-tól, hisz a Telemundo szuperszériája, a La reina del sur (Dél királynője) harmadik évada január 16-án fejeződött be a tengerentúlon. Kate del Castillo pedig máris új sorozattal jelentkezik, melynek címe Volver a caer, mely január 20-tól vált elérhetővé a TelevisaUnivision prémium streaming szolgáltatásában, a ViX+-on.

Nem másról van szó, mint egy minisorozatról, melynek főhősnőjét a mexikói színésznő alakítja Maxi Iglesias és Rubén Zamora oldalán, ám emellett producerként is részt vett a sorozat elkészítésében, melyet az Endemol Shine Boomdog és a Cholawood Productions készített. A sorozat története az orosz író, Lev Nyikolajevics Tolsztoj fő alkotása, az Anna Karenina regényéből készült, az adaptációt Almudena Ocaña és Aurora García Tortosa készítették.

A sorozat hivatalos posztere

2021. november 11-én jelentették be, hogy a Pantaya és az Endemol Shine Boomdog közös produkciójaként sorozatot készítenének az Anna Karenina történetéből, mely a 2015-ös ausztrál tévés adaptáción, a The beautiful lie-on alapulna. 2022. március 23-án kezdték meg a forgatásokat Mexikóvárosban, ugyanezen a napon jelentették be a szereposztást is. 2022. december 15-én jelentették be, hogy a szériát a ViX+-on mutatják be, miután a TelevisaUnivision megvásárolta a jogokat. A sorozatot végül január 20-án mutatták be a ViX+-on, ahol jelenleg az első két rész érhető el.


Történet

Ebben a szerelemmel, árulással, boldogsággal és veszteséggel teli történetben, Kate del Castillo a főszereplőt, Anna Montes de Oca-t kelti életre, egy olimpiai aranyérmes búvárt, aki Mexikó hőse, és akinek viszonya van egy fiatal énekessel, akit Maxi Iglesias alakít. Elkezd egy utat, melyen megismeri saját magát, ám melyet a társadalom nem fogad el.


Trailer


A széria mindössze hat részes lesz, ebből jelenleg kettő érhető el a ViX+-on. A sorozat valamilyen formában Kate del Castillo visszatérését is jelenti a tévétársasághoz, 14 évnyi kihagyás után. "Néhány dolgot jobb a mélyben hagyni. Boldogan jelentem be az új projektem, a Volver a caer streaming-en január 20-tól a ViX+-on." - írta közösségi oldalán a mexikói színésznő.


Megjegyzések

  1. Kár, hogy Magyarországon nem érhetőek el a Vix+ miniszériái. :(

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése