Vencer la culpa: a legerősebb jelöltek

Hamarosan kezdetét veszi egy újabb Vencer-novella készítése, Rosy Ocampo Vencer-antológiájának ötödik részeként idén érkezik a Vencer la culpa. A produkciónál már zajlanak is az előkészületek, ezt lehet tudni eddig.


A szereplőválogatások már javában zajlanak, nemrég pedig azt is felfedték, hogy a Vencer la culpa forgatásait márciusban kezdik meg, így hamarosan be kell jelenteniük a telenovella szereposztását is. A pletykák azonban már elindultak, eddig két színésznő nevét emlegették, akik lehetséges, hogy részesei lesznek a főhősnői négyesnek, akik ezúttal – a félelem, a szívfájdalom, a múlt és a hiány után – a bűntudattal fognak szembenézni.

Az egyikőjük nem más, mint Silvia Navarroakinek ez lenne a visszatérése a TelevisaUnivision-hoz. Flor Rubio újságíró nemrég felfedte, hogy Rosy Ocampo azt szeretné, hogy Silvia legyen az egyik hősnő. A Mañana es para siempre (Mindörökké szerelem) és az Amor bravío (A szív parancsa) főhősnője utoljára 2018-ban szerepelt a tévétársaság telenovellájában, a Caer en tentación-ban, majd 2021-ben a La suerte de Loli-val a Telemundo-hoz igazolt, így az előkészületek alatt tartó Vencer la culpa a mexikói színésznő visszatérését jelentené a tévétársasághoz 5 év után.


A másik név, akit még emlegetnek a különböző telenovellákkal foglalkozó oldalakon, az Catherine Siachoque neve, aki ezzel a projekttel debütálhatna a TelevisaUnivision képernyőin. A kolumbiai színésznő, akit olyan telenovellákban gonoszkodott, mint a La venganza (bosszú), a Tierra de pasiones (Második esély), a La casa de al lado (Zárt ajtók mögött) vagy a Reina de corazones (Emlékezz, Reina), idén már debütált a tévétársaságnál, méghozzá a ViX+-ra készült Mujeres asesinas (Gyilkos nők) negyedik évadában, ahol az egyik epizód főszereplőjét alakította. Tavaly forgatta a Telemundo-nál a La mujer de mi vida-t, mely még azóta sem került képernyőre, így lehet, hogy a kolumbiai színésznő új lehetőségeket a mexikói társaságnál.


Egyelőre más neveket nem lehet hallani, de a casting már zajlik, úgyhogy hamarosan napvilágra kell kerülnie annak, kik lesznek végül a telenovella főszereplői, mely a Las Estrellas 20:30-as sávjában kerül bemutatásra a nyár folyamán a még el nem startolt Pienso en ti után. Ti mit gondoltok? Mit szólnátok, ha a négy főhősnő közül kettőt Silvia és Catherine alakítanának? Ti kiket néznétek meg a hősnők bőrében?


Megjegyzések

  1. Jöhetnek egyszerre mindketten, én nem ellenkeznék, mindkettő nagyon jó. Bár én Silviát az idősebb hősnőnek, Catyt pedig a női főgonosz szerepére tenném be

    VálaszTörlés
  2. Én pont fordítva, Cathrinetet ennyi antigonista szerep után jó lenne főszereplőként látni.

    VálaszTörlés
  3. Torony magasan Silvia,senki más!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése