Mujeres asesinas 4: premierdátum és szereplők

Ahogyan korábban már informáltunk róla titeket, újabb évadot készítettek a Mujeres asesinas (Gyilkos nők) sorozatból, melynek negyedik évada a ViX+ prémium streaming platformra készült. A napokban kiderült, mikortól lesznek láthatóak az új részek, és mik lesznek az egyes részek címei.


November 4-én térnek vissza a gyilkos nők új arcokkal a TelevisaUnivision-nál, amikortól is elérhetőek lesznek az új évad részei, melyet Luis Luisillo készített. Az elismert és népszerű mexikói antológia újabb részekkel folytatódik, nagyszerű írókkal, rendezőkkel és szereposztással, köztük Macarena García, Barbie Casillas, Yalitza Aparicio, Jedet, Catherine Siachoque, Nicole Curiel, Claudia Martín és Sara Maldonado. Az új évad részei hetente fognak megjelenni november 4-től, így az utolsó epizód december 23-án kerül fel a platformra.

Pepe Castro, Carlos García Agraz és Ana Lorena Peréz-Ríos rendezésébel, valamint Francisco Casasús Fernández, Rafael Cuadros Valle és Luis Luisillo Miguel vezetésével, a Mujeres asesinas negyedik évadát a Plétora Productions készítette a TelevisaUnivision megbízásáról a ViX+-ra. Az alábbiakban megnézhetitek minden egyes rész poszterét, rajtuk a főszereplő színésznővel, a premierdátummal, alatta pedig a rész címét is olvashatjátok.

1. rész: “A fecskék”, Macarena García főszereplésével, november 4-én



2. rész: “A tolvaj kislány”, Barbie Casillas főszereplésével,  november 11-én


3. rész: “Az álmatlan”, Yalitza Aparicio főszereplésével, november 18-án


4. rész: “Hívj Paula-nak”, Jedet főszereplésével, november 25-én




5. rész: “Az ezüst esküvők”, Catherine Siachoque főszereplésével, december 2-án



6. rész: “Mint a testvérek”, Nicole Curiel főszereplésével, december 9-én




7. rész: “A séf”, Claudia Martin főszereplésével, december 16-án


8. rész: “Az ítélet”, Sara Maldonado főszereplésével, december 23-án



Szinopszis

Az elismert forgatókönyvíró, Alicia Luna tollából, Marissa Grinstein Mujeres asesinas című könyvén inspirálódva, az eredeti sorozat nyolc nő történetét mutatja be, akiknek nem volt egyszerű, derűs és boldog életük. Szembenéztek erőszakos párokkal, manipuláló szülőkkel, ellenséges főnökökkel és megalázó helyzetekkel. Mind megpróbáltak javítani életükön, ám sikertelenül. Az emberi erőforrások és pszichológiai segítség hiányában, elérték határaikat; a börtön és a halál pedig kevésbé félelmetesnek tűnt, mint tovább elviselni helyzetüket.

Ki nézte annak idején az első három évadot? Ki az, aki az új részeket is tervezi nézni? Mit gondoltok a főszereplőket alakító színésznőkről?


Megjegyzések